Ryzen 7 78003xd Rx9070xt Sistem İçin Psu Önerisi

Graft1903

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
99
Arkadaşlar merhabalar sistemimdeki parçalar bunlar;
EKRAN KARTI: 9070XT
İŞLEMCİ: ryzen 7 78003xd
ANAKART: Sapphıre Anakart Amd Am5 Atx Pure B850A Wıfı7 52123-11-40G
KASA: MSI MAG PANO 100R WHİTE
SSD: SAMSUNG 990T PRO M2 SSD 2TB
RAM: TWİNMOS 32 GB CL46
SIVI SOĞUTMA: Asus Prime LC 360 Argb 360mm
PSU Önerisi alabilir miyim bu kasaya uygun

Arkadaşlar merhabalar sistemimdeki parçalar bunlar;
EKRAN KARTI: 9070XT
İŞLEMCİ: ryzen 7 78003xd
ANAKART: Sapphıre Anakart Amd Am5 Atx Pure B850A Wıfı7 52123-11-40G
KASA: MSI MAG PANO 100R WHİTE
SSD: SAMSUNG 990T PRO M2 SSD 2TB
RAM: TWİNMOS 32 GB CL46
SIVI SOĞUTMA: Asus Prime LC 360 Argb 360mm
PSU Önerisi alabilir miyim bu kasaya uygun
Alabileceğin en sessiz üst segment psu hocam beyaz olarak https://www.itopya.com/nzxt-c850-850w-80-gold-135mm-atx-31-full-moduler-fanli-beyaz-psu_u27693

Hocam bu bütçelere çıkamam malesef ya
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Genel olarak sistem yorumlarını da alabilir miyim hocam ?

Hocam bu kasama sığar demi bide bunun içinden bütün kablolar çıkıyor demi
İçinden tüm kablolar çıkıyor kasana sığmama gibi bi ihtimali yok gayet iyi psu 850w ın tamamını da verebiliyor ama sakın 2nci elden alayım ucuz olsun falan gibi düşünme tek uyarım bu 2nci el piyasadan ram ve psu alınmaz alınacaksada test edilmiş olması iyi olur

İçinden tüm kablolar çıkıyor kasana sığmama gibi bi ihtimali yok gayet iyi psu 850w ın tamamını da verebiliyor ama sakın 2nci elden alayım ucuz olsun falan gibi düşünme tek uyarım bu 2nci el piyasadan ram ve psu alınmaz alınacaksada test edilmiş olması iyi olur
Hocam bende MX6 Termal macun var bunu ryzen 7 78003xd de kullansam bir sıkıntı olmaz demi ryzen 5 7500 f işlemcimde kullanmıştım arttı duruyor evde

Hocam bu bütçelere çıkamam malesef ya

Genel olarak sistem yorumlarını da alabilir miyim hocam ?
Ram hariç güzel duruyor hocam ama güç kaynağından kısmak yerine yine dramli daha uygun fiyatlı bir ssd alabilirsiniz bence. Samsungun ssd ler çok pahalı oluyor.

Hocam bende MX6 Termal macun var bunu ryzen 7 78003xd de kullansam bir sıkıntı olmaz demi ryzen 5 7500 f işlemcimde kullanmıştım arttı duruyor evde
Yo kullan bi problem yok ağzını kapağını açık unutmadıysan

Ram hariç güzel duruyor hocam ama güç kaynağından kısmak yerine yine dramli daha uygun fiyatlı bir ssd alabilirsiniz bence. Samsungun ssd ler çok pahalı oluyor.
Bende şimdi fark ettim arkadaş birsürü forum konusu açtı yardım ettim ama sistemine çok dikkat etmemiştim Ssd den kısıp çok daha verimli yerlere harcanabilir para ramlarda cl46 ve amd expo.....

Yo kullan bi problem yok ağzını kapağını açık unutmadıysan

Bende şimdi fark ettim arkadaş birsürü forum konusu açtı yardım ettim ama sistemine çok dikkat etmemiştim Ssd den kısıp çok daha verimli yerlere harcanabilir para ramlarda cl46 ve amd expo.....
Hocam ssd malesef şuanki sistemimdeki ssd onu söküp kullancağıım ramlerde aynı şekilde

Hocam ssd malesef şuanki sistemimdeki ssd onu söküp kullancağıım ramlerde aynı şekilde

ARTIK HER ŞEY BİTTİ GÜZEL ÖNERİLERİNİZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM ARKADAŞLAR... PSU DA TAMAMDIR

Kral ssd öbür sistemden kalmaysa iyi ama özellikle yeni sisteme geçeceksen bu ramlar çok sakat Patriot viper in mükemmel Ramlari var fazla pahalıda deil elindeki ramı 15 14 e satıp 10-8k arası rama bütçe ayırırsan çok daha iyi performans alırsın benden söylemesi

ARTIK HER ŞEY BİTTİ GÜZEL ÖNERİLERİNİZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM ARKADAŞLAR... PSU DA TAMAMDIR

Al bu ramı kral Performans Artışına sen şahit ol Elindeki işlemciyle mükemmel uyum bu ram

Kral ssd öbür sistemden kalmaysa iyi ama özellikle yeni sisteme geçeceksen bu ramlar çok sakat Patriot viper in mükemmel Ramlari var fazla pahalıda deil elindeki ramı 15 14 e satıp 10-8k arası rama bütçe ayırırsan çok daha iyi performans alırsın benden söylemesi

Al bu ramı kral Performans Artışına sen şahit ol Elindeki işlemciyle mükemmel uyum bu ram
Hocam bütçe kalmadı :(

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,220,794
Üyeler
197,982
Son üye
tuwanr
Geri