Donanım haber arayüzü çok eski olabilir. Fakat bu donanımhaber forumun gsm onay saçmalığı var. İlk başta halletmiştim fakat sonradan foruma uzun süre sonra...
Eski tarihli hesapları promotörlere devrediyorlar diye iddia ediliyor öyle duyduk o sayede kendilerine müşterimiş gibi o samsung/lg televizyonu almış ve çok...
Forumun yaş ortalaması Y kuşağı ağırlıklı. Genç nesil o tür bir foruma üye olmaz zaten. Bir de bazı içeriklere yorum yazmak için telefon numarası onayı...
Aynı muameleler bana da yapıldı. LG OLED kullanıyorum beni bile TCL promotörü diyerekten Forum'dan attılar. Özellikle formun admini dahi her TCL önerine...
siteye girince 20 tane sponsorlu konu çıkıyor tabii ki de reklam geliri olanların işine gelmez adamlar işi paraya dökmüş sizin gibi insanlara yazık boşuna...
Hocam zamaninda uye oluşum bende ,dediğiniz gibi eski üyeydim, 15 yıllık falan, ama oradaki o menfaat temelli durumu görünce mücadele etmeye çalıştım...
Yahu hocam arayüzü 2001den kalma siteleri hala kullanıyor musunuz? O sitenin kitlesi +50 yaş göbeği ağrı dağı gibi şiş dayılardan oluşuyor kullanmayın öyle...