Hiçbir dil bir ötekine tamamen çevrilemez. Ezan evrenseldir. Dünyanın her yerinde arapça okunur. Kur'an veya hadisin arapçası korunmalıdır. Çünkü Türkçesi kişiden kişiye değişir açınız bakınız Kur'an meallerine aynı arapça kelimeler kaç farklı kelime ile dilimize çevrilmiştir.
Knk o da kötü son
1699698809
Hangi tarafa sallayım
1699698869
Çok tecrübe kazandım yine hayat vuruyor kırıyor ama daha gür bitiyor sonunda
Yani öyledir herhalde
Durum tam bu başını dinledim
Diyemedim bir şey bana söylediğinde git yaz diyebildim sonra ben de dayanamadım zaten çocukta çok ilerletemedi konuşmayı dedim ben çok rahatsız oluyorum böyle böyle tamam dedi kızı sessize aldı ve senden önemli değil dedi. Teşekkür ettim fakat zaten ben de aşıktım...
Bir adım atmazsak kimseyi seçmez gibi zaten
1699684583
Bizim arkadaşlığımız bir kızdan çok daha değerli kimse ötekini kırmaz. Fakat çaresizce beklemek çok canımı yakıyor gece tir tir titriyordum
Öğrenciyim bütçe çok oynamaz maksimum 20 çıkar orta düşük grafiklerde oyunları açsın bataryası uzun gitsin işlemcisi güçlü olsun istiyorum hp victus ryzen 7 5800H 17 k idi alamadım 30 k oldu fiyatı düşer mi sizce önerileriniz neler
Bende aynı sistem vardı tamamen anakart farklı olabilir ram slotları bozulmuştu bir günde eve geldim açılmadı galiba
1685204185
Ama sen yine de bilgisayarcıya git
Ben bu konuda çok kararsızım gece gece uyku tutmadı bunu düşündüm hep sabah gece düşündüğümden farklı düşünüyorum bakalım ne olacak biraz daha zamana bırakacağım gibi eyw reis yorumun için
Psudan olabilir belki gün icinde elektrik gidip gelmişse çalışmayan bilgisayarın sorunu ekipmansız zor anlaşılır sen mecbur bilgisayarcıya gideceksin gibi bu arada sistem özellikleri neler
Zaten reddettim biraz sinirlendirdi beni bazı durumlar o yüzden kalp kırıklığı oldu bence doğru insan fakat ilişkide iyi gitse bile uzun mesafe ilişkisine dönecek max 2 3 ay sonra