Üyeliğinizin onaylanmama nedeni de sunuluyor, tek istisna çoklu ya da spam üyelik ve çoklu üyelik açıp başka yerlerden karalama çalışması yapmak da mantıklı tabii :)
Baş edilemeyecek şeyler değil bunlar fakat kafasına göre reddetme gibi bir durum söz konusu değil. Çoklu üyelik açarsanız...
Sorun sistemdeki depolama biriminde gibi. HD Tune 5.75 indirip sistem disklerinin Health sekmesinin ekran alıntısını paylaşmalısınız.
* *
*...
1) AIDA64 kaldırın.
2) Aşağıdaki ses sürücüsünü indirin. Daha sonra DDU ile eski ses sürücünüzü kaldırın ve bilgisayar yeniden açılır açılmaz indirdiğiniz sürücüyü kurun.
https://download.msi.com/dvr_exe/mb/realtek_audio_R.zip
Sorunun devamında Olay Görüntüleyicisi logu paylaşılabilir. Ona...
Bu arada kendimi tanıtayım, ben Enes. Daha çok bir başka forumda aktifim ki rehberlerimi illaki görmüşsünüzdür. Yardımı olur diye isterseniz aşağıya bırakabilirim. :)
Demek buraların minidump okuyan kişisi sizsiniz ha? @FightForHonor
Eksiğinizi belirteyim, ses sürücüsü kurdurmalısınız. Buralarda bile biri var mı diye bakmıştım anlaşılan buranın bilirkişisi sizsiniz. Önünüzde uzun bir yol var diyebilirim. 😉
Ses sürücüsü...
Benim yazdığımı görmek yerine kavga çıkartmaya devam ediyorsunuz. Arkadaşlar kavgaya gerek yok ama anlaşılan her iki tarafta da haklılık payı var. Açıkçası ben Sosyal'de tanınan ve bilinen bir üyeyim ve burada yardım etmemi rica eden bir arkadaş için geldiğimde yöneticilerden birisi minidump...
Bilgi asla Türkçe bilgisine göre değildir fakat anlaşılan böyleymiş desenize. Ben burada minidumptan bir şey çıkmaz, RAM arızalıdır diyen bir yetkili ile karşılaştığım günden beri buraya olan tüm güvenim bitmişti.