Neler Yeni

Technopat MSİ ve Zalman Aşkı

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Nicksiz

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,161
İsim
Musa
Tüm dünyanın bildiği falan yok bu sizin çıkarttığınız bir kaos ezbere bir cümleden başka bir şey değil. Kalkıp kaynak göstereceksin bu forumu atıp tutsunlar diye açmadım ne kaynağın var? aldın kullandın mı? bak ben 2 yıldır 650W 80+ modelini kullanıyorum. Ne kaliteli diyebilirim ne de kalitesiz... Sırf siz istemiyorsunuz diye sistem rehberlerimden 2 sene önce çıkardım size de o kadar saygılıyım ama ben bunları yapıyorken öyle kimsenin atıp tutmasına izin vermem.

Alıntıyı görüntüle
Birebir kullandığım ürünü desteklerken karşılık verilmek istenen cevaplara bak :)
Gerçekten "marka takıntısı" ülkede büyük bir sorun..

Enes 3078

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Enes
Benim yazdığımı görmek yerine kavga çıkartmaya devam ediyorsunuz. Arkadaşlar kavgaya gerek yok ama anlaşılan her iki tarafta da haklılık payı var. Açıkçası ben Sosyal'de tanınan ve bilinen bir üyeyim ve burada yardım etmemi rica eden bir arkadaş için geldiğimde yöneticilerden birisi minidump dosyası neymiş, sorun RAM'dedir deyip RAM değişimini önermişti. Ne Memtest86 testi var ortada ne de bir minidump dosyası. O an buradan kurtulup hemen Sosyal'e dönüp insanlara yardım etmem gerektiğini anlamıştım...

hadwiger

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,221
İsim
hadwiger
Türkçemizi olacak. Daha doğru düzgün bilmediğiniz dil için gelip burada ahkam kesmeyin. Hatalarını bulmaya kalksam onlarcasını dökerim kimse kusursuz değildir.
A2 seviyesinde değil dikkat ettiyseniz. :)

!Mustafa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,101
İsim
Mustafa Topcu
Garantisi ile görüşün?
Bu teknoloji, gayet bozulabilir. Ek olarak modele bağlı, Trust gibi bir firmanın bile kötü ürünleri var. Gidip Quasar alırsanız tabii ki bozulur hemen.
1 Kere Degilki Bozulan Bakin Simdi Kendinizde Dediniz Modele Bağli Diye Fury X İ Hiç Kullandinmi

Beren

80+ Gold
Sonra böyle konu başlıkları ve mesajlar görürsünüz işte. Daha konu açmayı bilmiyorsunuz, Türkçe'mizi en iyi şekilde kullanmaya çalıştığımız için bizi eleştiriyorsunuz. Garip cidden
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Yazım kurallarına uymaya çalışıyorsunuz fakat "Türkçe'mizi" değil, "Türkçemizi" olacak. İyi günler.

DA-MD2

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Eğer TP'ye biraz bakarsanız benim böyle dediğimi görürsünüz.

Tabii sizin o ''GamePower tanrısının'' garantisine ulaşabilirse. Olur mu, en iyi garanti onlarda.
Para ağaçta yetişse herkes Razer alırdı. Maalesef bazılarımızın bütçesi yetmiyor.

• Beğen
Reaksiyonlar: cici

!Mustafa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,101
İsim
Mustafa Topcu

!Mustafa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,101
İsim
Mustafa Topcu

techno3030

80+ Bronze
1 Kere Degilki Bozulan Bakin Simdi Kendinizde Dediniz Modele Bağli Diye Fury X İ Hiç Kullandinmi
Bir ürünün berbat olduğunu anlayabilmem için kullanmam gerekmiyor. Ek olarak Rampage ve muadil çöplerini bolca kullandım, ardından Logitech ekosistemine geçtim ve aşırı rahatım.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,029,507
Üyeler
163,174
Son üye
okbts
Top Bottom