Neler Yeni

Technopat MSİ ve Zalman Aşkı

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

!Mustafa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,101
İsim
Mustafa Topcu
İki forumda da aktif birisi olarak söylüyorum, bom boş bir tartışma.

Kim diyor bunları Allah için? Gördüğünüz bir iki tane bilgisiz kullanıcı yüzünden forumu kötülüyorsunuz. Burada A2 Türkçe konuşan insanların arasında mı bir şey öğreneceğiz? Elbette burada da bilgili insanlar var, onlara hiç bir lafım yok. Kendilerini biliyorlar zaten.
Bilgi Türkçe Ye Göre Değil Ama Sen Bilirsin

DA-MD2

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Yahu, Rampage'in gerçek 7.1 olan kulaklığı YOK. Adam akıllı bir modeli yok. Ancak orta kalitede Drop Plus var, onun dışında hiçbir modeli alınmaz.
Yaklaşık 200tl civarı olan Alpha X var mesela. Fiyatına göre gayet iyi özellikler sunuyor. 600-700tl'te ise Cloud 2'den iyi olan Fury X var mesela. Markaya değil modele bakarak yorum yapmanız gerek.

!Mustafa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,101
İsim
Mustafa Topcu
Sonra böyle konu başlıkları ve mesajlar görürsünüz işte. Daha konu açmayı bilmiyorsunuz, Türkçe'mizi en iyi şekilde kullanmaya çalıştığımız için bizi eleştiriyorsunuz. Garip cidden
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Sevmiyorsan Forumu Kullanma

techno3030

80+ Bronze
Yaklaşık 200tl civarı olan Alpha X var mesela. Fiyatına göre gayet iyi özellikler sunuyor.
Ne tesadüf?
O çöpten daha iyi olan Bloody G528C var. Hani hep ''dandik internet kafe'' markası dediğiniz ama aslında taş gibi firmanın kulaklığı.
600-700tl'te ise Cloud 2'den iyi olan Fury X var mesela. Markaya değil modele bakarak yorum yapmanız gerek.
Cloud 2'den daha iyi, aynen :ROFLMAO: :ROFLMAO:

Enes 3078

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Enes
Bilgi asla Türkçe bilgisine göre değildir fakat anlaşılan böyleymiş desenize. Ben burada minidumptan bir şey çıkmaz, RAM arızalıdır diyen bir yetkili ile karşılaştığım günden beri buraya olan tüm güvenim bitmişti.

Yaklaşık 200tl civarı olan Alpha X var mesela. Fiyatına göre gayet iyi özellikler sunuyor. 600-700tl'te ise Cloud 2'den iyi olan Fury X var mesela. Markaya değil modele bakarak yorum yapmanız gerek.
Fury X mi Cloud 2'den daha iyi? Üslubumu bozdurmaya yemin mi ettin dostum sen? HyperX gibi bir firmanın yanında Rampage lafını ağza almak bile hatadır. HyperX'in kötü bir ürünü yok, o sebepten modele baksak da bir şey değişmeyecek. Cloud 2 efsane bir kulaklıktır ve Fury X gibi saçma sapan kulaklığa o kadar para saymak saçmalıktır.

Alpha X yerine de G528C var, adam gibi adamdır kendisi. :)

!Mustafa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,101
İsim
Mustafa Topcu
Benimde Aldığım O Fiyat Bandinda Rampage Comfort Var Cogu Youtuber De Öneriyor Cok Guzel Kulaklik

DA-MD2

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Ne tesadüf?
O çöpten daha iyi olan Bloody G528C var. Hani hep ''dandik internet kafe'' markası dediğiniz ama aslında taş gibi firmanın kulaklığı.

Cloud 2'den daha iyi, aynen :ROFLMAO: :ROFLMAO:
G528C'yi ben kullanıyorum. Cızırtı sorunu var. Buarada sırf o HyperX diye daha iyi olacak kafasındasın bunu farkediyoruz burada hepimiz.

haktanugur3

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,537
İsim
Ahmet Haktan Uğur
Instagram
haktanugur3
Steam
haktanugur3
Twitter
haktanugur3
Discord
haktanugur3
Reddit
haktanugur3
Sonra böyle konu başlıkları ve mesajlar görürsünüz işte. Daha konu açmayı bilmiyorsunuz, Türkçe'mizi en iyi şekilde kullanmaya çalıştığımız için bizi eleştiriyorsunuz. Garip cidden
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Burada @Treyarch gibileri var. Burada @RevDeisDou gibileri var.

!Mustafa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,101
İsim
Mustafa Topcu
Fury X mi Cloud 2'den daha iyi? Üslubumu bozdurmaya yemin mi ettin dostum sen? HyperX gibi bir firmanın yanında Rampage lafını ağza almak bile hatadır. HyperX'in kötü bir ürünü yok, o sebepten modele baksak da bir şey değişmeyecek. Cloud 2 efsane bir kulaklıktır ve Fury X gibi saçma sapan kulaklığa o kadar para saymak saçmalıktır.

Kendi Forumunuzda Trust Oneriyordunuz Ya Ben Onu Kipa Dan Aliyorum 2 Gun Demeden Bozuluyordu

DA-MD2

80+ Platinum
En İyi Cevap
2

Her zaman ne diyorum ? Markaya değil modele bakın dilimde tüy bitti artık.

!Mustafa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,101
İsim
Mustafa Topcu

Ve Marka Hersey Değil Bunuda Kafana Sok

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom