hocam 6. ve 7. seride neredeyse hiçbir sorun kalmadı, rx 6800 kullanıyorum 5 aydır, hiçbir wattman hatası vs almadım nvdia ile aynı gibi gözüküyor şuana kadar.
hocam 3 4 yıldır rx5600xt kullanıyorum baya bi sorunla uğraştırdı beni ,stabil değildi driver hataları çökmeler vs ondan dolayı.
Ama mining muhabbeti de...
hocam neden amd istemiyorsunuz, bende yaklaşık 5 yıldır coğu rtx serisi kartı kullandım, amd ile çok stabilazsyon farkı yok, aynı paraya daha güçlü ve uzun...
Sıcaklıklar kötü değil ama bu markadan markaya bile değişiklik gösteren bir şey. Yıpranma payı olabilir elbette. Almayı düşündüğün kartın youtubedaki...
Temizse alınır. Marka ve model de önemli. Bende 3080 ya da 6800XT düşünüyorum fakat fiyatı bir tık fazla geldi bana. Bir ara 10 bine kadar bulunuyordu.
kral bence alma ya daha üst model alabilrsin bence 3080 fiyatına zaten mining de bitti o yüzden yeni çıkan ekran kartı alsan mining yapılma ihtimali daha...
Arkadaşlar merhaba. Bilgisayarcıdan 2. el rtx 3080 almayı düşünüyorum ama ilk sahibi değil kendisi mining yapılıp yapılmadığını bilmiyor. Sıcaklık değerleri...