Fatih Sultan Terim 20 Nisan 2022 Sizde de bu oluyor mu? Örnek olarak söylüyorum getirden birsey söylüyorum siparişi verdiğim andan itibaren sokağımdan bir milyon defa kurye geçiyor
Sizde de bu oluyor mu? Örnek olarak söylüyorum getirden birsey söylüyorum siparişi verdiğim andan itibaren sokağımdan bir milyon defa kurye geçiyor
Fatih Sultan Terim 17 Nisan 2022 Bugün misafir çocuğu PlayStationı sıfırladı gitti güzelim oyunlar. Multimanı yeniden kurdum ama oyunları nasıl yeniden yüklerim bilmiyorum bilen dostlarımız özelden yazabilir mi bana
Bugün misafir çocuğu PlayStationı sıfırladı gitti güzelim oyunlar. Multimanı yeniden kurdum ama oyunları nasıl yeniden yüklerim bilmiyorum bilen dostlarımız özelden yazabilir mi bana
Fatih Sultan Terim 16 Nisan 2022 Düşünsenize trabzon buradan şampiyonluğu fenere kaptırıyor. Katliam çıkar vallahi
Fatih Sultan Terim 14 Nisan 2022 Dışarı çıktığınızda herkesin gözü sizin üstünüzdeymiş gibi hissediyor musunuz
Fatih Sultan Terim 11 Nisan 2022 bi ara neler yeni kısmına sürekli pc si ile ilgili yaptığı şeyleri anlatan eleman vardı noldu la o
Fatih Sultan Terim 10 Nisan 2022 Beyler üzülmeyin la Kadıköy'de kaybettiğimize göre her şey düzelecek