o kadar dava dosyası varki çete gibi işlem görmesse 1.kattan 2.kata cıkması 1 seneden fazla sürüyor diyordu avukat arkadaş umarım dolandırılmamıssındır
Beyler ALMAMAK gibi basit bir özgürlüğünüz var. Termosu olanlar için zaten bu paylaşım, yoksa pas geçebilirsiniz. İnsanlar 5-10 sene kullanacakları ürün...
Bunların kısa YouTube incelemelerine baksan senin için daha aydınlatıcı olur. Çünkü üçü birbirinden farklı oyunlar. Hem görselleri hem de oynanışını da...
Arkadaşlar aşağıya taslak metin attım, ticaret bakanlığı olarak seçin ve gönderin. Ne olur demeyin milyonlarca insan karşısında hiçbir şansları yok, herkes...
Aynen oyle dedi halletmemiz gereken belgeler var car curt aynı ürün stoklarında var baktım
1767957075
Tabikide telefon açılmıyor açana kadar aricam illaki...
Emeği geçen yediden yetmişe umarım herkes mutludur.
30 EURO GÜMRÜK SINIRI KALDIRILDI.
Yurt dışı alıveriş sitelerinden yapılan alışverişlerde uygulanan 30...
Arkadaşlar merhaba. Şöyle bir liste oluşturdum belki videosunu yaparım diye. Videoda aralarından kendi favorimi de belirteceğim. Evet biraz uzun bir liste...
Amazondan aynı mail bana da geldi. tunçmatiğe de güvenirdim ha. evdeki tüm prizler tunçmatik, dükkanımdaki tüm prizler de tunçmatik. Tv de beyaz eşyalarda...