E92 bakiyorsan kesinlikle uzak dur 320i 316i gibi modellerden E9X serisinde sadece 320dye bakman lazim senin. 1 milyona da en mantiklisi olur bu arada...
116i de n13 var cok hassas bi motor yağını sürekli değiştirmen gerekiyo yanlısım yoksa 116 dizelde b37 motor var düzgün kullandıgınız sürece size 116i...
Aciklamam uzun surecek diye bu yanlis haberlerin asil sebebini anlatmamistim aciklayayim bari.
Pasaporta kaydederken iki imei no soruyor ya her telefonun...
Her iphone 2 imei no sahip her imei 4 ay kullanim suresine sahip bu 4 ay sure bazen 5 6 ay da olabiliyor sansina gore yani hatti taktin yasal uyaridan mesaj...
10 yil boyunca hicbir sey upgrade etmem demek sacma bence 10 yili gectim 6 7 yil sonra ne olacagini nerden bileceksin de 10 yil boyunca hicbir seyi upgrade...
O model bt ile çalışıyormuş o olmaz dukkandaki PC’de bt yok sanırım.
Avmlerdeki mağazalardan Logitech k120 veya a4tech alcam muhtemelen bugün lazımmış...
Bildiginiz ofis klavyesi ariyorum is yerine koymalik en dayaniklisi hangisi olur logitech falan mi aliyim yoksa kronigi falan var mi onlarin. Mekanik...
Isin sadece oyun degilse kesinlikle 4090. Sadece oyunsa iki kartla da mutlu olursun ama 5080 daha cok teknoloji destekleyebilir ilerde ama o teknolojilerin...
5060ti ve 5070 sistem fiyatlari cok yakin genelde 56 gibi rakamlara 5070 7500f sistemler dusuyor onlardan bir tane alin gecin o butceye cikabiliyorsaniz.