İPHONE 16 YD ALMAK MANTIKLI MI?

nasıl olabiliyor ki hocam acaba yurt dışına ciktiginiz icin sıfırlanıyor muydu süre?
Onu ben de bilmiyorum, tek bildiğim eğer ki 1 yıl içerisinde kullanılamaz hale gelirse telefonu değiştireceğimdir :D 2 ay sonra ABD'ye gitmeyi düşünüyorum muhtemelen yine de değiştireceğim ve kaydetmeyeceğim.

Her ne olursa olsun YD olacaksa Pro veya Pro Max modeller olmalı, bu modeller bir sonraki model tanıtılınca artık banda alınmıyor ve üretilmiyor.

120 Gün dolunca kayıtsız cihazların kapatılması yeni bir şey değil zaten yasa bu.Telefonda çift imei olduğu için 4+4 yasal hak var ordada yazmışlar zaten.Yeni olan tek bir şey var kaçak yoldan pasaport kaydı yaptıranlarınki kapatıldı o da çok ayrı bir mevzu.
aynen tam olarak oyle hocam

konuyu okumadım ama instagramda gördüm tüm haber sayfaları paylaşmış btk kaçak telefonları bloke etmiş diye çift imei kullandıkları için bu aralar yd telefon işine girilmez devlet tamamen engelleyebilir gibime geliyor
Aciklamam uzun surecek diye bu yanlis haberlerin asil sebebini anlatmamistim aciklayayim bari.

Pasaporta kaydederken iki imei no soruyor ya her telefonun iki imei nosu oldugu icin. Bazilari o iki imei noya atiyorum iki tane 14 pronun bir imei nosunu yaziyordu boylece iki telefonun sadece 1 imei nosunu kaydetmis oluyordu bir tane imei harci odeyerek.

BTK bunu yapanlari tespit edip o telefonlardan bir tanesini kayitsiz duruma getirdi yani o telefonlarla alakali bir durum. Haber yapanlar da bunu bayagi yanlis anlayip ortaligi karistirdi sadece.

konuyu okumadım ama instagramda gördüm tüm haber sayfaları paylaşmış btk kaçak telefonları bloke etmiş diye çift imei kullandıkları için bu aralar yd telefon işine girilmez devlet tamamen engelleyebilir gibime geliyor
nerde okuduysan hurafe o haber, yurt dısından gelen tureistler nasıl kullanacak? 8 ay kullanılcak sadece onu diyor o yerlerde, yılda 8 ay kullanmaya devam ios için, android içinde parayla kayıt yaptırılabiliyor, sınırsıza da çeviriliyo dirençle
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

biradere sıfır 16 alcaktım konu açmıştım o paraya telefon alınmaz falan dedin, gittim 15 pro aldım bende 26 ya,bugün 3 mayıs, terlefon tek simde 5. ayı kapanmadı. Hani 1 mayısta iletişime kapanacaktı :D

nerde okuduysan hurafe o haber, yurt dısından gelen tureistler nasıl kullanacak? 8 ay kullanılcak sadece onu diyor o yerlerde, yılda 8 ay kullanmaya devam ios için, android içinde parayla kayıt yaptırılabiliyor, sınırsıza da çeviriliyo dirençle
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

biradere sıfır 16 alcaktım konu açmıştım o paraya telefon alınmaz falan dedin, gittim 15 pro aldım bende 26 ya,bugün 3 mayıs, terlefon tek simde 5. ayı kapanmadı. Hani 1 mayısta iletişime kapanacaktı :D
hocam 15 prodan memnunmusun elinde küçük duruyor mu fazla ?

hocam 15 prodan memnunmusun elinde küçük duruyor mu fazla ?
benim ilk telefonum tecno spark 8c, 2 sene kullandım sonra çok sıkıldım gittim yavaşlığından kamerasıundan, iphone 7 aldım aşırı küçük geldi 1 haftaya alıştım. Daha sonrasında 3 ay çalıştım köpek gibi sıfır TR iphone 13 aldım. İlkin aşırı küçük geliyordu şimdi büyük cihaz kullanamıyorum, 188 adamım, ellerimde kocaman ona rağmen keyif veriyor, 13 le 15 pro aynı ekran oranına sahip zaten 17 pro da aynı sadece pro max ler büyük

benim ilk telefonum tecno spark 8c, 2 sene kullandım sonra çok sıkıldım gittim yavaşlığından kamerasıundan, iphone 7 aldım aşırı küçük geldi 1 haftaya alıştım. Daha sonrasında 3 ay çalıştım köpek gibi sıfır TR iphone 13 aldım. İlkin aşırı küçük geliyordu şimdi büyük cihaz kullanamıyorum, 188 adamım, ellerimde kocaman ona rağmen keyif veriyor, 13 le 15 pro aynı ekran oranına sahip zaten 17 pro da aynı sadece pro max ler büyük
Tamamdir hocam teşekkür ederim destek icin 🫶🏽

Geri