lyiafpsz
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 265
- Konu Sahibi Konu Sahibi
anladim hocam tesekkur ederimŞöyle 8 ay değil 4+4 ay.
4+4 dememizin sebebi her IMEI'nin 4 ay açık olması.
Artık bütün telefonlar çift hatlı olduğu 8 ay gidiyor.
Yani ocakta taktın Mayıs başı ilk hat kapandı. İster 2. Hatta temmuzda tak ister hemen tek yok diyorsan ki ben yazın idare ederim öğrenciyim evdeyim. Ağustosta takarsın seneyi çıkarır.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Evet otomatik açılıyor.
Her hangi bir ücret ödemiyorsun.
hocam valla xiaomiden kaçmaya çalışıyorum o yuzden hani kac sene kullanirsam kullanayim kasmayacak beni yormayacak bir telefon olsun diye iphone tarafina kaydim cunku bikactane samsung kullanmistim cok yeni modellerinden olmasada bir sure kasmalar donmalar basliyor ama iphone kullanan tanidiklarim var oyle olmadigini soyluyorHer yıl 8 ay ve ocakta yenileniyor işte 2027 agustos sonu calismaz artık
Bir de bu 4+4u kaldiracaz diye haberler cikti bu aralar ama realitesini bilmiyorum
İlla da ios demezsen suan piyasada en ucuza telefon almanin yolu kacak xiaomi alip server kayit attirmak
Bi arkadasim bu sekilde 15t proyu 28e almisti
Onceki telefonu da ip 15 pro idi
Yeni telefonundan daha memnun
Burda sizin ihtiyaclariniza giriyoruz işte instada snapde cok paylasim yapiyorsaniz veya ekosisteminiz varsa tabii iphone daha iyi olur
Ama butce kisitliysa bence 60hz kaçak ip 16 kullanmayin
Onun yerine tepe model xiaomi daha mutlu edicektir diye dusunmekteyim
Hatti takınca açılıyor o yuzden erkenden takma hattı birincisi kapaninca tak
ogrenciyim ben yazın her turlu idare ederim evde birkactane yurt ici cihaz var zaten yazin onlarda kullansam okul baslayacagi zaman hatti taksam o sene okulu çıkarır mı telefon yani her sene 4+4 geliyor demi