yıllar önce corsair'in bi kulaklığını almıştım, kulaklık kronik olarak problemliymiş kafamdan çıkarırken çat diye kırıldı, yüzlerce kişi de aynı problemi...
yaşadığın durum can sıkıcı ama yapacak bir şey yok açıkcası benim başıma gelse tamir olduysa sorun etmem, seni kıl etmesine de saygı duyarım, yasal olarak...
çevrende ofis sandalyeleri satan bir yere git, tek tek dene ve sana en rahat gelen sandalyeyi al, sandalye öyle bir şey ki sana çok rahat gelen bir ürün...
akım korumalı prizler hakkında bilmeniz gereken bir şey var, bu ürünler voltaj regülatörü değil, sadece inanılmaz yüksek akım gelirse koruyorlar onun...
https://www.itopya.com/fazeon-x24f165s-24-165hz-05ms-hdmi-dp-hdr-freesync-g-sync-fhd-fast-ips-gaming-monitor_u29990
bu paraya nasıl alınır gibi sanki
3499 tl
soundbar da alabilirsin o masaya, yayla gibi masa daha dolu dolu görünür, hem oled monitör de varmış bi soundbarla birlikte koltuğuna yayılıp oled ekrandan...
sırf sana cevap vermek için açtım çünkü, köyden yazın dayımdan bir şeyler istedim, haliyle anlaşmalı kargosu olmadığı için 20 kilo mala 3000 tl kargo parası...