l_umursamaz_l isimli üyenin son içerikleri

1. l_umursamaz_l

Büyük AMAZON Rezilliği!

o zaman geçmiş olsun bi bardak soğuk suyunuzu için bundan sonrada gelen kargoları kontrol edip teslim alırsınız
  2. l_umursamaz_l

Büyük AMAZON Rezilliği!

kargocu nasıl çalıyor anlamadım. kutu açılmamış. ayrıca amazonun kendi bantı yok mu. o bantı söktüğün anda belli olur. kargocuyu hemen hırsız yaptınız. adamlar 3 kuruş maaşa çalışıyor. amazondan kamera kaydını isteyeceksin. he baktın kamera kaydı varsa bi bardak su iç. ya da senaryo mu yazdın...
  3. l_umursamaz_l

Korece R/L nasıl okunur?

KORECEDE R HARFİ YOKTUR. BİLGİN OLSUN
  4. l_umursamaz_l

10.500 TL - DA YENİ FİYAT PERFORMANS (?) KASA

almayacak arkadaşlar youtubeden takip etsin sistem çıkınca buraya mesaj atsın lütfen bekliyorum
  5. l_umursamaz_l

Yunan nüfusu neden Türkiye kadar artmadı?

ONLARIN ERDOĞANI YOK :) ( 3 ÇOCUK )
  6. l_umursamaz_l

Donanım Arşivi Yeni Sistem Ne Zaman?

bugün 6da çıkacak sistemin içinde işlemci tarafında i3 12100f ekran kartı tarafında rx 6600xt olacak fiyat 12-13k bandında olacak olup incehasap.com üzerinden satışa açılacaktır
  7. l_umursamaz_l

AKARYAKITA OKKALI ZAM! KONTAK KAPATTIRIR

30 lirayken aklınız neredeydi. temmuz ayında asgari ücret 11-12k olsa gayet de iyi fiyat
  8. l_umursamaz_l

Yardım hepsijet ne berbat kargo

aynen öyle bu firmaların üstüne tanımam hepsijet adamdır kaç yıldır var adamlar. ty e......pres gibi rezil kepaze bir sirket değil
  9. l_umursamaz_l

Donanım Arşivi yeni sistem ?????

tahminim 25000tl-3000tl arası olur dolar 23 tl bu fiyatın aşağısını çıkarması imkansız
  10. l_umursamaz_l

Ana Konu İNCE HESAP SEMPİTERNAL YENİ SİSTEM - 11.599₺

GENCER GAMİNGİN SİTESİ İYİ BENCE ÇÖKME VS. OLMUYOR BİRLİKTE DEVAM ETMELERİ DAHA HAYIRLI OLACAKTIR
  11. l_umursamaz_l

Dolar euro artışı etkisi

DONANIM ARŞİVİNİN ATTIĞI LAPTOPLAR İYİYDİ BİTMEDİYSE DEĞERLENDİREBİLİRSİN
  12. l_umursamaz_l

Yardım GENÇER GAMİNG DONANIM ARŞİVİ SİSTEMLERİNİ İPTAL EDİYOR

hayır aynı bankadan aynı bankaya 5 dakika da düşüyor. hangi yüzyılda yaşıyoruz. farklı banka varsa o başka tabii
  13. l_umursamaz_l

teşekkürler hocam ama yardımcı olan yok maalesef
  14. l_umursamaz_l

bana diyor ki havaleler bizim hesaba 2 saat sonra düşüyor bunu kabul edemeyiz. madem öyle bu seçeneği başta kapatsaydınız diyorum cevap yok.
  15. l_umursamaz_l

DOSTUM SAAT 19.00 DA ÖYLE YAZMIYORDU İŞTE. ŞUAN YAPTILAR ONU
Geri