Daha iyi macun kullanabilirsin yüksek yoğunluklu ve yüksek iletim değerli atıyorum 9w/mk değerinden yüksek değerli.
Laptobun altına soğutucu alabilirsin...
Arkaplanda windows 24H2 (onarım sürümü) update i ve ekipmanlarımın driverları çalışıyor fakat değerler bu şekilde. Bana normal değil gibi geldi sizce durum...
Hp victus laptobum açıldıktan bir süre sonra donuyor. Oyun oynarken discorda geçtim ve laptop bir anda dondu, ardından hiç bir işlem yapamadım ve mecburen...
hp victus laptobumda işlemcim gereksiz bir şekilde 100 derecelere kadar çıkıyor. Fanları 5800rpm(max) e aldığım zaman bile 85 dereceye anca düşüyor. Durum...
hemen atıyorum pardon
1737546048
Cmd'yi yönetici olarak açtıktan sonra powercfg -duplicatescheme e9a42b02-d5df-448d-aa00-03f14749eb61 komutunu yaz. Ardından...
laptobuma format atıp win 11 pro ya geçtim ve güç seçeneklerini değişmek istedim ama sadece dengeli profili mevcut. forumda gördüğüm bir yolu izledim fakat...
Monitör 2k 180hz 1milyar renge sahip, bu dönüştürücü tam performans verirmi
1737447048
O zaman sistemden falan bi ayar mı yapmam lazım? Çünkü hiç bir...
Merhaba iyi forumlar herkese. Paugge markasının bir ucu DisplayPort bir ucu type-c olan bir kablosunu aldım fakat type-c kısmını laptobuma ve DP kısmını...
Laptobuma format atıp windows 11 pro ya geçtim. İnternetten yapılması gereken ayarlara bakarken pc hocasının bir videousunu gördüm ve orda bahsettiği üzere...