leroxy
Reaksiyon skoru
17,943

Profil mesajları Mesajlar Mesajlarının Kategorileri Hakkında

• Aralık ayında Abdullah abinin moderatör hediyesiyle aldığım Haylou kulaklığımı çalan kişiden zaten şüpheleniyordum.
    Bugün whatsapp'a benim kulaklıkla durum atmış. Verdim veriştirdim. Bakalım hala aynı okuldaysak evine arama bile yaptırırım.
    Gerçi o pisliğin aylarca kullandığı kulaklığı tekrar takmam da temizler satarım 250tlye falan.
    java
    java
    leroxy
    leroxy
    @Evil Belief hocam inan elimde çok kanıt var. Aylar geçmesine rağmen telefonumdan eşleştirmeyi kaldırmadım belki bir gün bulurum diye.
    Kutusu vs. duruyor. Kablosu duruyor. Benim dediği kulaklığı getirse ben telefondan hiç dokunmadan otomatik bağlansam işte o zaman haklı çıkarım.

Bu çocukta benim kulaklığı ilk görüşüm değil. Nisan ayında başka bir ilçede karşılaşmıştım. O zamanlar da benim kulaklığa çok benzer bir şey takıyordu.
    Şimdi ise sorduğumda diyor ki Haziranın sonunda aldım bunu. Yani hiç inanasım gelmiyor ama bırak onun olsun gitsin kullansın. Olan olmuş aylar geçmiş.

Ama tabii insan hali bu şekilde gidip sorduğun veya söylediğin zaman anında sen bana hırsız mı diyorsun ne hakla beni suçluyorsun muhabbetine dönüyor. Bu kez karşı taraf haksız da olsa haklı çıkabiliyor.
    leroxy
    leroxy
    Yani ama işte somut bir şekilde kanıt sunmayınca iş çok değişik konumlara geliyor. Ben gitsem olayın yaşandığı günden kanıtlar göstersem kamera kaydı olur başka bir şey olur. Zaten o olay yaşandıktan sonra çantamı direkt değiştirdim. Bir daha da açıkta cebi olan çanta kullanmam.
    Zaten şu kulaklıkla uğraşmaktan zamanında garibana döndüm. Okuldaki taştaşlı kişilerden yardım falan istiyordum abi bi soruştursana vs.
    Yine aynı yerdeyim.
    Az önce yanlışlıkla annemin toz yüz maskesini kullanayım derken döktüm ve tüm kutu boş şu an.
    Markasına fiyatına falan baktım 800 liraymış annemi uyandırmaya gidiyorum biz ne zaman yüz maskesine 800tl verecek kadar zengin olduk diye.
    Mouse'un scroll olayıyla ilgili arena ile konuştum. Dediler şöyle böyle gönderin bakalım.
    Şimdi göndericem onların bilgisayarında şans eseri olmayacak deneyecekler 2-3dk sonra hop arızası yok diyerek gönderecekler euheuheueh
    evet arkadaşlar yaklaşık 1 yılın sonucunda bilgisayarımdan gelen bu EKSTREM sesin ne olduğunu tespit etmeye çalışırken bu hayvani sesin aslında TOSHIBA P300 diskimden geldiğini öğrendim. Az önce söktüm ve uzun zaman sonra ilk defa sistemi bu kadar sessiz görüyorum. İnanılmaz.
    HDD öyle bir şey ki kasayı bile ufaktan titretiyor çalışırken. Sırf bu ABARTI ses ve titreme olmaması için bile SSD'ye para verilir ama tabii ki benim param yok.
    Abdullah abinin videosunda tanıttığı SPEC DELTA için ön panel yapan arkadaşla konuştum, ürünün fiyatı 440TL + 30TL kargo gibi bir şeymiş.
    Şimdi düşündüğün zaman neredeyse 500TL mevcut kasam için mesh bir ön panel almaya harcamaktansa kasayı PSU hariç satarım. üstüne 300-400TL koyar daha şık daha güzel mesh bir kasa alırım düşüncesindeyim.
    Screenshot_27.png

ARKADAŞLAR NOLUR YARDIM EDİN
    PLAT3 96KP'DEYKEN 3 TANE LOSE ALDIM AĞLAMAK İSTİYORUM
    leroxy
    leroxy
    ABİ AİMİM HER ŞEYİM İYİ GAYET GÜZEL KARŞIMA ÇIKANI VURUYORUM DA TAKIM KÖTÜ TAKIM
    DerratiX
    DerratiX
    1660400524244.png

adam dia lobisinde ascendant gidip 8 vuruyo allahim
    Fabrizio Romano
    Fabrizio Romano
    Yalnız adamın her vurduğu ucunda kalmış. Sizdeki Omen kadar vursaydı 200'ü geçermiş. Şanssızlık. Bazen bana da oluyor. Adama 140 küsür vuruyorum. 1 classic hiti yetiyor ama başaramıyorlar.
    viper mini bozuldu
    Geçenlerde buraya attığım şarkının orijinali çıkmış:
    leroxy
    leroxy
    hala kötü :kappa::ROFLMAO::ROFLMAO:
    TamerKs
    TamerKs
    Bir şeyler anlatıyor derdi var ama pek anlaşılmıyor
    • Hahaha
    Reaksiyonlar: leroxy
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...