Bugün mailimdeki taslakları silerken LGS sonucumu gördüm.
Sonuç rezalet, özellikle matematik. Sebebi ise 8.Sınıfın 1. Döneminde okul yönetimi ve arkadaşlarım tarafından yaşadığım sebepsiz akran zorbalığı.
8'e başladığımda okulda her cuma deneme yapılırdı. İlk 2 ay boyunca deneme sonuçları 370-398-410 civarı gelirdi. Gayet iyiydi benim için.
Sonradan okuldaki ayarsız bir kızla olan yalan ilişkim ve bum. Sevgilisi olan en yakın arkadaşıma yaklaşmak için beni kullandığını öğrendikten sonra battım asıl.
Şu anda böyle bir şey yaşasam bir gram umrumda olmaz ama zamanında umursuyorduk işte. Diğerleri tarafından dışlanmaya başladım. Gereksiz espriler ve koridorda beni gördüklerindeki o somurtmaları.
Normalde hep derse katılan Alp gitti, yerine arka sırada masaya bir şeyler çizerek okuldan nasıl gideceğini düşünen Alp geldi.
Sonrasında da MEB'in öğrenciyi ilişkilendiren yönetmeliklerini okuyarak bir suç işledim. Okul da bu yükün altına giremeyip paramızı geri verdi. Kurtuldum ama değişen çok bir şey olmadı. Her ne kadar daha rahat olsam da LGS'nin ciddiyetini algılayamadan bitti gitti her şey.
Buradan çıkaracağınız sonuç, zorbalık yapmayın, sınavların ciddiyetini kavrayın.

Reaksiyonlar: leroxy