leroxy
Reaksiyon skoru
17,943

Profil mesajları Mesajlar Mesajlarının Kategorileri Hakkında

• Screenshot_31.png

Bu başkasına da gelmiştir bence yalan söylüyo.
    Hudzell
    Hudzell
    bana bi atsana tam ss'ini benimkiyle karşılaştırcam
    • Hahaha
    Reaksiyonlar: leroxy
    stereohearts
    stereohearts
    Linke tıklayıp babanın kredi kartındaki o şanslı numaraları girince sürprizi görüyon
    • Hahaha
    Reaksiyonlar: leroxy
    Valorant Champions Istanbul finali için 18 Eylül tarihli herhangi bir yerden bilet satan var mı?
    leroxy
    leroxy
    arkadaşa bilet lazım da herkes fazladan almış bro bu ne
    Furkan Karagülle
    Furkan Karagülle
    Seni profilimdeki bir mesaja etiketlemiştim. Bakabilir misin?
    Bugün mailimdeki taslakları silerken LGS sonucumu gördüm.
    Sonuç rezalet, özellikle matematik. Sebebi ise 8.Sınıfın 1. Döneminde okul yönetimi ve arkadaşlarım tarafından yaşadığım sebepsiz akran zorbalığı.
    8'e başladığımda okulda her cuma deneme yapılırdı. İlk 2 ay boyunca deneme sonuçları 370-398-410 civarı gelirdi. Gayet iyiydi benim için.
    Sonradan okuldaki ayarsız bir kızla olan yalan ilişkim ve bum. Sevgilisi olan en yakın arkadaşıma yaklaşmak için beni kullandığını öğrendikten sonra battım asıl.
    Şu anda böyle bir şey yaşasam bir gram umrumda olmaz ama zamanında umursuyorduk işte. Diğerleri tarafından dışlanmaya başladım. Gereksiz espriler ve koridorda beni gördüklerindeki o somurtmaları.
    Normalde hep derse katılan Alp gitti, yerine arka sırada masaya bir şeyler çizerek okuldan nasıl gideceğini düşünen Alp geldi.
    Sonrasında da MEB'in öğrenciyi ilişkilendiren yönetmeliklerini okuyarak bir suç işledim. Okul da bu yükün altına giremeyip paramızı geri verdi. Kurtuldum ama değişen çok bir şey olmadı. Her ne kadar daha rahat olsam da LGS'nin ciddiyetini algılayamadan bitti gitti her şey.

Buradan çıkaracağınız sonuç, zorbalık yapmayın, sınavların ciddiyetini kavrayın.
    kurumsal anlamda editör olmak = parasızlık

Freelance çalışacaksın bro..
    DerratiX
    DerratiX
    fiverrdan edit başına para almak = rich boy
    arkadaslar merhaba saat 22.00'dan beri editle uğraşıyorum ve yazlıkta olduğumdan yatakta laptopla bağdaş kurarak edit yapıyordum. Az önce yaklaşık 2 saattir aynı pozisyonda olduğumu hatırlayıp pozisyon değiştirmek istedim ve şu anda belimi hissetmiyorum. Teşekkürler.v
    Mouse'un scroll olayıyla ilgili arena ile konuştum. Dediler şöyle böyle gönderin bakalım.
    Şimdi göndericem onların bilgisayarında şans eseri olmayacak deneyecekler 2-3dk sonra hop arızası yok diyerek gönderecekler euheuheueh
    Pazartesi günü böyle yazmışım.
    Arena kabul etti iadeyi. İster iade ister değişim yapabiliyorum.
    Arena baba ikinci kez krallığını gösterdi valla.

Şimdi asıl soru. İki seçeneğim var.
    Ya tekrardan Razer Viper Mini alıp veya değişim yaptırıp yoluma devam edeceğim.
    Ya da Deathadder V2 Mini alıp yoluma devam edeceğim.
    Tek sıkıntı Viper Mini'de tekrar aynı sorunu yaşama ihtimalim var.
    Hocam sa,
    Türknet kullanıcısıyım 3 yıldır ama bu fiyat politikasından ben de bıktım. Ayrıca geçen gün yıldırım düştü modem cortladı. (Asus AC51) Şimdi ben de modem masrafına girmek istemiyorum.
    Diyorum ki 130₺'ye Millenicom'a geçip 45 lira tasarruf edip bir de yanına 12 ay taksit ayda 50₺'ye modem alsam nasıl olur? Kafa kafaya denk geliyor. modem bedavaya geliyor gibi.
    TP-Link VN020-F3
    TP-Link W9970
    TP-Link W9960
    Zyxel VMG1312-T20B
    Ellerinde bu modemler varmış. Sence mantıklı mı? altyapı 70mbps civarı.

ÖP TÜM ANİDEN
    SEVİYORUM BAK SAHİDEN
    GEL SOR ÖĞREN HALİMİ
    ADIMI SANIMI AHALİDEN

2013 ve sonrası Türkçe Popuna dönmek istiyorum.
    TBF (LoL) için arkadaşlarınızı toplayın gelin dedi bi tanıdık. Kötü oldum bi an.
    Nedense tanışık olduğum çoğu kişi İzmir dışından. İzmir içinden de tanıştığım tek kitle okuldaki sınıf arkadaşlarım. Puh.
    Ne kadar asosyalmişim.
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,207,738
Üyeler
193,582
Son üye
Pegawav