leroxy
Reaksiyon skoru
17,943

Profil mesajları Mesajlar Mesajlarının Kategorileri Hakkında

• Şimdi benim oturduğum ev kırmızı ile çizili olan yer
    işaretlediğim siyah yerlerde de fiber var
    büyük ihtimalle yan taraflarda da fiber vardır, siyah yerlerde akrabalarım var o yüzden fiber olduğunu biliyorum
    benim evden üst tarafa 400 bilemedin maks 600 metre vardır
    alt tarafa ise 300 bilemedin maks 400 vardır
    Alt taraf site üst taraf apartman, bende apartmanda oturuyorum
    Sence benim eve fiber gelir mi? şuan vdsl var, fiberin gelmesi ne başvurusu yapmam lazım?
    1667155182396.png
    son getirdikleri güncellemeyle daha ocak ayında aldığım telefonumun arka kamerasının video fps'ini 60'tan 30'a düşüren realme'ye teşekkür ediyorum.
    Türkiye'nin en büyük organizasyon firmalarından birinde çalışıp illerdeki etkinliklere sahne vs. kurulumlara gitmek. Etkinliklerde çalışmak.
    Var bir hayalimiz..
    alp hocam gene ben ve gene altyapısız eve taşınma durumu bu sefer hiç internet yok nede sokakta altyapı var bir kaç öte sokakta vdsl var ama oturduğumuz ev yeni olduğu için vdsl çekemiyorlarmış kirli görünmesi sebebi ile

fiber başvurusu yada magnet tarifeye başvurun dendi magnet içinde altyapı benzeri internetin çekmesi için bir şey yapmaları lazımmış

dilekçe ile telekoma gidip sokağa bir ihtimal fibermi bağlattırmaya çalışmak yoksa magnetmi daha hızlı olur evde yks çalışıyorum ve telefon interneti açıkcası yetmiyor bi ders 300-500 mb arası götürüyor 20 gb zaten 100 TL'ye yakın

ek olarak
    merkeze yakında oturuyorum sokak biraz dar ama 2 araba girebilecek yok var başka evlere baktığımdada altyapı yok görünüyor diğer sokaklardada fiber yok adapazarından ziyade serdivanda fiber internet var ama kiralar aşırı yüksek ve evlerde 1+1 olduğu için tercih etmedim

türkcell superboxda çok pahalı geliyor açıkcası
    Uçakla direkt İzmir'den Amerika'ya gitmektense otobüsle Sofya'ya gidip oradan uçak aracılığıyla geze geze Milano, Venedik, Frankfurt, Hamburg ve Paris'ten geçip Paris'ten LA'e gitmenin daha ucuza geldiğini fark ettim.
    Mr. Edri
    Mr. Edri
    Bilinmiyor olabilir ama schengen vizesi veya yeşil pasaport yoksa oradan dışarı bi adım atamazsınız. Ek olarak giriş çıkışta bekleneceğini düşünürsek düzgün saatlerde uzun saatler boyu ara olması lazım ki çıktığınızın bir anlamı olsun.
    leroxy
    leroxy
    Evet doğru. Vize konusu özellikle avrupa tarafında benim için sıkıntı değil ama çoğu kişi için olabilir.

Japonya'ya vize kısıtlaması kaldırılmış, uçak biletlerine bakayım dedim, en az 30K'dan başlıyor kaliteli bir şekilde uçmak istersen. Komik.
    shotpoter
    shotpoter
    @alpolojix bizde bi arkadasımda 4 5 ay önce Endonezya(Memleketi) baktık 21K olması lazımdı.
    Çocuk 3 yıldır memleketine gidemiyor.
    usta bizim evdekiler 170 e 50 mbps turknet varken sabit fiyat garantisi yok diye 210 a 16 mbps turk telekom bağlatacaklar onda sabit fiyat var diye. duvara yumruğu çakıp 2 metrelik delik açmadan onlara durumu nasıl anlatabilirim
    G733'ün ses çarkı bozulmuş durduk yere..
    Pazartesiden bu yana hastaydım ve evdeydim. 2 gün boyunca kulaklığı kullanmadım. Şimdi ses çarkından tar tar tar ses geliyor.
    ...
    arkadaşlar çok garip bir şekilde normalde bildiğim kadarıyla sadece ios'larda açık olan bu medya upload seçeneği benim dandik realme c25s cihazıma da gelmiş
    şu anda aşırı sevinçliyim birkaç haftadır tüm hikayeler çok kötüydü meğersem sebebi buymuş özellik default kapalı geldiğinden olsa gerek hikayeler kötüymüş.

Normalde yakın zamanda parayı basıp iphone 11 veya 12 almayı düşünüyordum sırf bu tarz konulardan dolayı,
    eğer zamanında geleceği söylenen S21 ve üstü modeller için instagram optimizasyonu geldiyse ve üstüne bu özellik s21'de falan da açıldıysa muhtemelen s21 alıp geçerim.
    Çok iyi, ÇOK!
    Mehmet Yılmaz
    Mehmet Yılmaz
    Android 12 mi? 12 de düzelttiler Instayı bayağı.
    • Beğen
    Reaksiyonlar: leroxy
    leroxy
    leroxy
    Abi 12'ye temmuz ayında falan geçtim, başta yoktu hatta ağustos sonunda da yoktu. Eylül ayının başından beri hikayeler çok kötü oluyordu sanki uzak mesafeye blur atılmış gibi. Bakalım hayırlısı. Yine de bu telefonun kamerası beni pek tatmin etmiyor özellikle video tarafında ois veya eis olmaması çok kötü...
    leroxy
    leroxy
    @Mehmet Yılmaz
    Abi annemin Android 10 J8'ine ve babamın Android 11 realme 6i cihazına da gelmiş.
    What!?
    Arabaya iç mekan için led aydınlatma aldım, önce torpido için olanı taktım. 3 4 defa tak çıkar yapmıştım bir baktım arkadaki klipsli parçayı kırmışım. Sonra okuma lambaları için aynı ışığı taktım bu kez taktıktan 20dk sonra lambalardan iki tanesi sönük yanmaya başladı. Kamu Spotu: 70TL'ye 10 tane ampul satan yerlerden LED almayın. @Denizgezen
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,207,738
Üyeler
193,582
Son üye
Pegawav
Geri