Anker'in en pahalı (güncel 4.000TL) kulaklığı: Soundcore Space Q45
Fiyatına göre gayet müthiş kulaklık. Bas manyakları çok sevecek. Diğer kulaklıklarındaki gibi sesi çok dışarı vermiyor. İyi bir markanın Android telefonunu kullanıyorsanız en iyi seçenek.
ANC tizlerde her cihazda olduğu gibi çok iyi çalışmasa da genel olarak frekanslarda fazla yeterli. Transparan mod dışarıdaki önemli şeyleri duysan yeterli kafasında olmuş, çok yüksek bir sesi yok.
Pil ömrü zaten gigantik seviyede, ANC kapalı 65 saat ANC açık 50 saat ömür biçmişler. Pazartesiden beri kullanıyorum güncelledim ettim ona rağmen hiç şarja takmadım henüz.
Sennheiser 450BT düzeyinde kulaklıkların yerine tercih edilmelidir. Bazıları Sony'nin XM4'ü ile kıyaslamış da o kadar da değildir diye düşünüyorum. Sennheiser Accentum Wireless ile Sony XM4 arasında bir kulaklık olmuş bana kalırsa.
Eksileri:
ANC/Transparan modlarda baslar ve ses genel olarak daha tatmin edici. Normal mod niyeyse boşluktan geliyormuş gibi. Tınısı çok fark ediyor. EQ ile denendi.
iPhone performansını
diğer cihazlara kıyasla beğenmedim. LDAC az da olsa fark ettiriyor (LDAC sadece Android'de var). Windows 11 laptop bile iPhone'dan bir tık daha iyi

Tabii en iyi sesi isteyen kablo kullanır.
5 yıldır kulak üstü kullanmadığım için başta garip geldi ama alışılır. Uzun vadede S23/24 serilerine geçmeyi düşünüyorum o yüzden pek dert etmiyorum ses kalitesi muhabbetini.