leroxy
Reaksiyon skoru
17,943

Profil mesajları Mesajlar Mesajlarının Kategorileri Hakkında

• Bu yılın başlarında babaannemden takas yoluyla aldığım HI-LEVEL markalı televizyonda HDR içerik oynatılırken ekranın ve renklerin solması gibi şeyler yaşıyordum. Televizyonu üreten kimse o kadar üçkağıtçı ki zaten android lisansı olmamasını, TV sürümünde neredeyse hiçbir uygulamayı düzgün açamamasını geçtim adamlar HDR'ı yazılımla yapmış. Yazılım yüzünden de böyle saçma sapan sorunlar oluyormuş.

Güç bela servis menüsünden bir şeylerle oynadım, şu anda 2160p60Hz'de HDR'sız 4K Netflix izleniyor ama Disney+ 4K görmüyor, HD oynatıyor.
    Konuyla ilgili müşteri hizmetleriyle görüştüm. Çok sıcakkanlıydılar, hem sitedeki geri bildirim formundan hem de kendisi üzerinden sorunu iletmiş oldum.
    Normalde yaşanmaması gereken bir şey, umarım asap çözülür.
    Aylardır kullandığım Soundbar'daki ayarı yeni çözdüm.
    Virtual Center Level diye bir ayar vardı ve ben +2 ile +3 civarında kullanıyordum. Olayı vokalleri ve basları daha doğrusu yüksek sesleri biraz daha öne çıkarmak diyebiliriz.
    Ancak çoğu filmde (soundbar her ne kadar 2.1 olsa da) surround misali sesler gelmiyordu.
    Level'ı -6 yaptığım gibi olayı anladım. Meğersem surround'da duymamız gereken sesleri biz +1.2.3 yaptıkça kısıyormuşuz.
    Şimdi varsayılana, 0'a döndürdüm. Hem bas açısından tatminkar hem surround. Ama insan yine de arıyor 5.1 bir sistem olmasını..
    • Beğen
    Reaksiyonlar: java
    4050'li ve 13500h'lı victus'un incelemesini yazıyorum. sorularınız varsa alabilirim/ekleyebilirim.
    HI-LEVEL 4K 55 İNÇ televizyonum sağ olsun 4k60hz'de HDR bozuluyor ya da aktifleşirken bir sorun oluyor.
    4k60hz HDMI 2.0 ile kullanırken disney olur prime olur netflix olur herhangi bir hdr destekli video açınca renkler bozuluyor, soluklaşıyor ve televizyonun kendi ayarlarından elle bir şey yapsam bile yetmiyor.
    4k30hz HDMI 1.4 ile kullanırken böyle bir sorun olmuyor. Ama belki de HDR etkinleşmediği için sorun olmuyor? Normalde panelin HDR10 desteği varmış.
    varsa bunun neyden kaynaklandığını bilen beklerim.
    @Gizemss Fotoğraf dikkatimi çekti, sistem çok güzel olmuş.
    Mikrofonun nedir? Bir de Masanın sağından devam eden şey raf mı? Varsa masanın linki ltfn :shy:
    Moderatörlükten ayrıldığımdan bu yana açtığım hiçbir teknik konuda düzgün yanıtlar alamıyorum. adeta kimse görmüyor gibi bir durum var.
    @Mehmet Yılmaz doğru söyle yaptın mı böyle bir şey :):)
    Mini İnceleme: Hawk Fab v4

Çok basit konuşacağım. Kargolama süreci normalden biraz uzundu. Koltuğun kutusu vs. gayet güzel. İçeriği de güzel bakım kiti falan çıkıyor. Koltuğun kurulumu biraz zorlamadı değil ama yılda en az 2-3 kere ikea yapan biri için zorlamaz ama iki kişi olmanız lazım. Üst ve alt bölgenin oturması için.
    Koltuğu 1 haftadır kullanıyorum, kokusu ilk zamanlar felaketti yani rezalet değil ama koku çok burnu gıdıklıyor. Geçmesi yaklaşık 2-3 hafta alıyormuş konuştuğum kişilere göre.
    Bana gelen koltuğun üzerindeki hawk logosu bariz yamuk ama umrumda değil. Koltuk şu an 4K civarı olmuş. Bir daha iadesiyle kargosuyla uğraşmak istemiyorum. Onun dışında üst bölgedeki vidaları çok sıkınca yaslanırken ses yapıyor. Onların bazılarını gevşek bırakmanız lazım. Yatma vs fonksiyonları gayet güzel, kolçaklar da serte kaçan bir yumuşaktan yapılmış. Koltuğun genel dansitesi güzel, eski rezal@ sandalyeme göre çağ atlattırdı diyebilirim. Güzel ama şu anda 4.5K civarı verilir mi bilemiyorum.
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,207,732
Üyeler
193,573
Son üye
erenbala
Geri