Loky

Profil mesajları Son etkinlikler Mesajlar Mesajlarının Kategorileri Hakkında

• az önce uyari yedim ama o uyarı o zaman aklıma gelmedi de şimdi yazıyorum size 10 nisan gunu gunu tam hatırlamıyorum ilk yedigim uyarı bi aw yazmıştım yanlış anlaşılmış sanırım kufur olarak aw awww yani awww diger anlamı sanırım *** olarak geçıyo ama bu şekilde kulanmadım aww olarak yazmışım anlayış gösterseniz memnun olurum

ihi ^-^ bunu profile yazıyorum sanırım özel mesaj yazma yerini bulamadım
    Üfffff🔥. Abdullah abiye rog Ally gelmiş :pepega:. Güzel fiyattan gelirse alınır valla.
    Screenshot_20230517_185057_Instagram.jpg
    1683397656251.png

Gerçekten bu kadar şansız olamam ya. İki kafa dağıtalım diye oyuna giriyim dedi. Oyun arat dedikten sonra oyun buldu ama oyun buga girdi. Klavye çalışmadı. Öyle olunca maç iptal oldu. Sonra tekrar arattım. Tam oyun buldu bu seferda lan kablosu temassızlığından ötürü anlık net gidip geldi. Ben oyuna girene kadar 60 dk ceza vermiş. Yani sadece 2 maç oynamak istemiştim. :peeposad::peeposad::peeposad:
    zapkinus
    zapkinus
    World Of Warcraft'ı öğrenmek bile R6S'i öğrenmekten daha kolay. 231 seviyesiniz ve muhtemelen oyunu hâlen bilmiyorsunuz.
    • Beğen
    Reaksiyonlar: java
    Loky
    Loky
    @Kanon Bilmemek ile alakası yok. Oyuna 3 ayda 1 giriyorum. Ek olarak arkadaşlarımın hepsi Cooper. Onlar ile oynamak için yukselmiyorum. Yoksa Diamond altın arası geziyordum.
    zapkinus
    zapkinus
    Size veya derecenize laf söyleme amacım yoktu, yanlış anlaşılmayayım. Oyunun zorluğunu kinayeli bir biçimde aktarmak istedim.
    • Beğen
    Reaksiyonlar: Loky
    Merhaba, forumda 'iş-kariyer' konularının da açılması için bir kategori eklenirse çok iyi olur. En son ki açtığım konu ile gelecek zamanda diğer üyelerin açabileceği ilgili konular için 😊
    Hocam siz xbox gamepade geçmiştiniz değil mi? Hangi gamepadden geçmiştiniz? Bende monster pusat gamepad vardı onu sattım ben de xbox 9.nesil gamepad almayı düşünüyorum. Sadece mfs2020 de kullanacağım. Kullanışı nasıl normal bir gamepade göre kendini hissettiriyor mu?
    Şu an almayacağım şimdi oynamıyorum zaten yaza doğru alırım muhtemelen
    Loky
    Loky
    Aynı gamepadi kullanıyorum. Sadece rengini değiştirdim. Bence gamepadler arasında en rahatı xbox. Sadece yeni ps5 gamepadini denemedim hiç.
    • Muhteşem
    Reaksiyonlar: Megan
    hocam laptopumu satıyorum adamın alma ihtimali var ben gölbaşındayım adam yenimahalle veya etimesgutta ilanları farklı yerlerde yani sizce ortak bir yerde mi buluşmalıyız eve mi çağırmalıyım nasıl yapmalıyım
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,207,510
Üyeler
193,419
Son üye
pwoin