Arkadaşlar çok kez görüyorum gtx 1660s iki tür
varyasyon var.Birisi GDDR5 diğeri GDDR6 bu iki bellek arasında fps farklı olduğunu gözlemledim ne kadar olduğu kullandığın uygulama olarak değişiyor.Önerim bu ekran kartını alırken daha yeni olarak çıkmış varyasyon olan GDDR6 almanızdır.
https://www.vatanbilgisayar.com/cooler-master-masterair-ma410p-120mm-rgb-led-fanli-islemci-sogutucu.html
Vatandan buldum diye bu linki paylaştım şuan bende kullanıyorum max 70 derece geçmiyor ve voltaj ayarı ile oynamadan kesinlikle öneriyorum
Olabilir öyle bir ihtimal var ama ne kadar mı dersen soru işareti bırakır geçerim kalitesiz psu en çok anakartta zarar veriyor benim daha önce en çok yaşadığım sorunların başındaydı ama ekran kartına zarar verdiğini hiç görmedim duymadım
Ne yapmaya çalıştığını inan hiç anlamış değilim bütün konulara atlayıp bu şekilde gereksiz yorum yapan birisin galiba hakkında bildirim attım umarım bir yönetici görür arkadaşın konusunu alıp dağlara taşlara taşıdın ne kadar bildiği bir arkadaş olduğunu öğrenmiş oldum umarım diğer bu hatanı...