oyunbilgisi1 isimli üyenin son içerikleri

1. oyunbilgisi1

Motosiklet almayı düşünüyorum yardım

illa 125 lik mi ollması lazım
  2. oyunbilgisi1

Motosiklet almayı düşünüyorum yardım

2. el raider bakabilirsin 0 alma gibi bir niyetin yoksa tabi ve lütfen ekipman almayı ihmal etme, kazanın ne zaman olacağını bilemezsin
  3. oyunbilgisi1

Monsgeek M1 V5 VIA Parlaklık Arttırma ve SignalRGB Desteği

Oh be dünya varmış 😀 Teşekkürler elinize emeğinize sağlık, bu sebepten ötürü nerdeyse satmaya niyetlenmiştim. Şans eseri denk geldim.
  4. oyunbilgisi1

3000-4000 tl klavye önerisi

vgn v87 pro kullanıyorum ses ve hissiyat olarak çok beğendiğim bir klavye, pro modeline aradaki farkı vermek tamamen zevk ve bütçe meselesi, aktif olarak m1 v5 kullanıyorum https://wraithesports.com/products/vgn-v87-mekanik-klavye...
  5. oyunbilgisi1

1 yıldan fazladır sorunsuz kullandığınız klavyeleri yazar mısınız ?

vgn v 87 pro Akko Monsgeek M1 V5 Asus Rog Azoth - Red switch (8 ay)
  6. oyunbilgisi1

Klavye tavsiye isteği

bütçeni arttırabilirsen bu klavyeyi önerebilirim, aşırı sessiz değil ama kesinlikle rahatsız edici bir sesi yok, tok bir sesi var yt incelemelerinden bakabilirsin https://wraithesports.com/products/vgn-v87-mekanik-klavye
  7. oyunbilgisi1

DRİFT L 125CC ALINIR MI

yasal olarak 20 gün sonra satabilirsin 😂 ben de rtr 200 aldım şans eseri tam 6 ay sonrasına denk gelmiş yoksa alamayacaktık, noter sistemi izin vermiyormuş 1746392018 bu arada kesinlikle ekipman masraflarını da eklemeyi unutma, çok ucuz değil açıkçası
  8. oyunbilgisi1

DRİFT L 125CC ALINIR MI

kalite olarak 1 tık daha iyi ve sürüş hissiyatı olarak ben raideri daha çok beğendim, sadece ön kafa tasarımını beğenmeyen taraftayım, bütçen varsa ve illa 125 cc olsun diyorsan honda cb 125 f olabilir
  9. oyunbilgisi1

DRİFT L 125CC ALINIR MI

tvs raider 125 tercih ederdim
  10. oyunbilgisi1

Yardım Klavyem bozuldu sessiz klavye arıyorum

klavye güzel ama sessiz bir switch değil 😅 aslında daktilo gibide değil istersen yt incelemesine bak, ben pro modelini kullanıyorum bu fiyat segmentinde güzel bir klavye
  11. oyunbilgisi1

Çözüldü✓ Bu klavyeler alınır mı?

https://wraithesports.com/products/vgn-v87-mekanik-klavye bu fiyat segmentinde alabileceğin güzel klavyelerden, kullananlar baya memnun ben de pro modelini kullanıyorum
  12. oyunbilgisi1

Sym jet x ve pcx arasında kaldım

Selamlar, 2. el sym jet x, sym adx ve pcx arasında kaldık. Pcx almaya bütçe yetmediği için mayıs sonuna kadar ertelemek zorunda kalıyoruz, sizce ne yapalım, arkadaşım sürekli al satla uğraşmak istemiyor. Şahsen pcx için beklemesi daha mantıklı geldi. Alternatif çin hariç önerileriniz var mı ...
  13. oyunbilgisi1

Kablosuz klavye önerisi

bu fiyata alınabilecek güzel klavyelerden
  14. oyunbilgisi1

Yardım Monsgeek M1 vs Darmoshark Top75 HE

Ses ve hissiyat için kesinlikle m1 v5, uzun vadede sıkılırsan switchlerini değiştirebilirsin
  15. oyunbilgisi1

Çözüldü✓ Klavye önerisi 2k-3k

1740172682 bu da güzelmiş bu arada, beyaz piano pro 😀
Geri