3000-4000 tl klavye önerisi

Reaksiyon skoru
40
Bütçe
4000
çok 4000lere gelmek istemiyorum daha çok 3000 ve 3500 arasi aklimda ak820 pro gift switch var sesi onun gibşi önerebileceğiniz var mı fps oyuncusuyum o tarz oyunlar oynuyorum

FGG Madlions Mad60 veya 68 var manyetik switch rapid trigger vs. var veya Wraith w60 var 2700 tl civarında ikiside

vgn v87 pro kullanıyorum ses ve hissiyat olarak çok beğendiğim bir klavye, pro modeline aradaki farkı vermek tamamen zevk ve bütçe meselesi, aktif olarak m1 v5 kullanıyorum

sizce mekanik klavye mi almalıyım yoksa manyetik mi genel olarak fps oyunları oynuyorum ama mekanik klavyenin o tok sesi çok hoşuma gidiyor aklımda ajaz ak820 pro avrdı ama mekanik sizce ne yapmalıyım??

ak820 kopyası

ak820 kopyası
yani mekanik mi almalıyım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bide bu klavyenin sesini pek beğenemdim ama teşekkürler

yani mekanik mi almalıyım

bide bu klavyenin sesini pek beğenemdim ama teşekkürler
aralarında ki farkı hissetmezsiniz ses konusunda arada ki fiyat farkına istediğin switchi eklersin

çok 4000lere gelmek istemiyorum daha çok 3000 ve 3500 arasi aklimda ak820 pro gift switch var sesi onun gibşi önerebileceğiniz var mı fps oyuncusuyum o tarz oyunlar oynuyorum
fps oyuncusuysan kendi klavyemi önerebilirim bende fps türü oyunlar oynuyorum genelde ve kullandıgım klavyenin tuşları hassas odlugu için
moment açısından baya iyi

çok 4000lere gelmek istemiyorum daha çok 3000 ve 3500 arasi aklimda ak820 pro gift switch var sesi onun gibşi önerebileceği

hangi klavyeyi kullanıyorsunuz??

%50 falan istiyorsanız yada masanız küçükse gitmeyebilir ama ful klavye kullanırım diyorsanız çok iyidir kendim kullanıyorum

%50 falan istiyorsanız yada masanız küçükse gitmeyebilir ama ful klavye kullanırım diyorsanız çok iyidir kendim kullanıyorum
masam küçük full sığmaz %75 olsa iyi olur veya %60 ama yinede teşekkürler

AliExpress'ten E-YOOSO Z11 klavye almistim 100TL'ye ilk siparise ozel indirimle 2 sene oldu hic bir sorunu yok, FPS oyunlari oynuyorum Rainbow Six Siege, Apex, CS vb. oyunlar bunun yaninda moba da oynuyorum ama 2 sene de hic bir sorun yasamadim, illa marka istiyorum, masamda guzel gozuksun, para dert degil dersen tabii ki daha iyisini al, yazilim destegi vs. olan, yada garantilik bir durum oldu mu karsinda biri olsun istersen. Ama yine de bir bak derim. Ben ekstra bunun icine eva foam ve kagit bant moduda yaptim, ses yalitim ve cikardigi tok ses cok iyi, ilerleyen zamanlarda da zevk amacli keycap ve switch degistirebilirim. %60 klavye hem

Geri