1 yıldan fazladır sorunsuz kullandığınız klavyeleri yazar mısınız ?

Reaksiyon skoru
6
1 yıldan fazladır sorunsuz kullandığınız mekanik veya mebran klavyenizin modellerini yazar mısınız ?
Ona göre sorunsuz kaliteli bi gaming klavye alıcam %75 klavye düşünüyorum.

Red Ragon K561 olması lazım, Dark Avanger olarak da geçiyor. 2 yıldan uzun süredir kullanıyorum ve aşırı fazla kullandığım w, a, s, d tuşlarının silinmesi ve klavyeye yumruk atmama dolayısıyla meydana gelen "İ" harfinin arada bir takılması dışında hiçbir sorunu yok.

Amazondan almıştım. mekanik değil mekanik olanı da var. Bir kaç kere içecek döküldü, temizledim hala çalışıyor. Harf silinme gibi bir durumda olmadı. Bana göre eksi bir özelliği yok.
HyperX Alloy Core RGB Membran
Sipariş Tarihi :6 Eylül 2022
Toplam: 438,52 TL

HyperX Alloy Core RGB HX-KB5ME2-TU Kablolu Oyuncu Klavyesi

3 senedir sorunsuz kullanıyorum

Mekanik Klavye sesine tahammül edemediğimden ve tuşlar çok sert olmadığından benim için şahane ötesi bir klavye

mekanik türkçe
https://www.sinerji.gen.tr/royal-kl...usse-rgb-turkce-kablolu-gaming-klavye-p-55096
veya mekanik ingilizce
yeni aldım ama internette uzun süredir yerli yabancı pek çok insanın incelemesi var. özellikle ses açma tekerleği ve fiyatı için tercih ettim

1 yıldan fazladır sorunsuz kullandığınız mekanik veya mebran klavyenizin modellerini yazar mısınız ?
16 mayıs 2019 yılında hepsiburada dan 600tl ye türkçe turuncu switch bloody b930 klavye almıştım o zamandan beridir aktif olarak kullandım hiçbir sorun yaşamadım ama galiba üretimi durduruldu yeni modelleri piyasaya sürüldü

Microsoft Wireless Desktop 2000’i ortalama 8 yıl kullandım. Ardından Corsair K65 RGB Mini’yi 2,5 yıl kullanıp sattım. Şu anda ise, geçen yıl 2. el aldığım SteelSeries Apex Pro TKL (2020 modeli) 1 yıldır kullanıyorum. Hiçbirinde sorun yaşamadım.

Redragon k552

Amazondan almıştım. mekanik değil mekanik olanı da var. Bir kaç kere içecek döküldü, temizledim hala çalışıyor. Harf silinme gibi bir durumda olmadı. Bana göre eksi bir özelliği yok.
HyperX Alloy Core RGB Membran
Sipariş Tarihi :6 Eylül 2022
Toplam: 438,52 TL
aslında bu klavye tam istediğim gibi tek sıkıntı masamdaki dar alan sizce randımanlı kullanabilir miyim masam şu şekilde.
En mantıklısı nasıldır sizce
IMG_20250704_151222.webp

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

IMG_20250704_151156.webp

Microsoft Wireless Desktop 2000’i ortalama 8 yıl kullandım. Ardından Corsair K65 RGB Mini’yi 2,5 yıl kullanıp sattım. Şu anda ise, geçen yıl 2. el aldığım SteelSeries Apex Pro TKL (2020 modeli) 1 yıldır kullanıyorum. Hiçbirinde sorun yaşamadım.
sence nasıl bi yol izlemeli 45cm klavye alıp biraz ileri mouse geri mi yoksa direk 35cm %75 kalvye mi almalı

mekanik türkçe
https://www.sinerji.gen.tr/royal-kl...usse-rgb-turkce-kablolu-gaming-klavye-p-55096
veya mekanik ingilizce
yeni aldım ama internette uzun süredir yerli yabancı pek çok insanın incelemesi var. özellikle ses açma tekerleği ve fiyatı için tercih ettim
bana biraz daha anlatrmsn bu klavye nasıl tek hoşuma gitmeyen türkçe tuşlar olmaması ve biraz daha düz beyaz yada farklı seçenekler olsa eski klavye ibm tarzı switchler güzel olurdu oyunlardaki tepkime kalite hissiyatı nasıl tahminimce reddragondan daha iyi bu royalkludge ürünleri.
birde masamdaki alan için sence 45cm klavye alsam nasıl kullansam yada çözüm bulsam mantıklı olur teşekkürler.

HyperX Alloy Core RGB HX-KB5ME2-TU Kablolu Oyuncu Klavyesi

3 senedir sorunsuz kullanıyorum

Mekanik Klavye sesine tahammül edemediğimden ve tuşlar çok sert olmadığından benim için şahane ötesi bir klavye
tam aradığım klavyelerden biri aslında daha çok eski ibm microsoft klavye tarzı severim.Tek sıkıntı yerim resimde görüldüğü gibi sen ne önerirsin biraz ileri alsam mouse geri falan olur mu yada direk %75 mi alsam bilemedim.

Son düzenleme:
Geri