Kullandığınız uygulamaları hangi düzeyde hangi boyuttaki dosyalar için kullanıyorsunuz? 7900 işlemci bile havada karada uçurur o bahsettiğiniz programları...
Kral hazır sistem tanıtımında kullanılıyor ya hani teşhir o oluyor pc alırken test etmeden kimse almak istemez illa ki kurulup tekrar sökülüyor itina ile...
Tavsiyemi verdim chat gpt kullanıyorsanız içiniz rahat edecekse ''rog strix b850 e beni kaç sene götürür en yüksek işlemci full güçte'' yazın verdiği cevabı...
lexar şuan revaşta ve 21k bandında 2x16 civarı ona bakabilirsin sanırım 6400 cl30 destekli 6000mhz tatlı nokta amd için çekilirse cl28 olarak çalışıyor diye...
Hocam uçuk upgradeler yapmıyorsanız inanın gereksiz. B850E dediğim kart B850 F gibi orta-üst sayılabilecek bir segment anakarttan çok daha üstün zaten...
Pinlerin yamuk olması veya soketlerin hasarlı olması vb önemli değil. manyetik statik bir hasarı şuan testpit edemezsiniz. Eğer aldığınız gibi parçaları...
Bence parçaları chat gptye bir tarattırın. Asrock ne için elediğinizi anlayamadım. Msi dan bile daha tümleç ve forumlarda kronik sorunları az olan bir kart...
Sizin çalışma koşullarınızda 8 çekirdek ya da max 12 çekirdek bir işlemci önerebilirim multitasking özelinde 7900 öneririm ama çıplak fiyatı 15k olan bir...