Merhaba vatandan hazır sistem alacağım fakat kasa markası olarak fazeon cougar ve power boost var içlerinden en safe cougardır dimi
https://www.vatanbilgisayar.com/power-boost-pb-a7510b-750w-80-plus-bronze-4x120mm-argb-fanli-atx-beyaz-kasa.html...
knk bendede aynısı oldu herhalde 1 yılı geçirmişimdir kronik bir sorunmuş başka yaşayanlarda olmuş dün servise kargo yoluyla ilettim sen ne yaptın çözebildin mi
Beyler yakın zamanda hat değiştirdim birkaç forumda gördüm hat değişince oluyormuş genelde ama çözümünü bulamadım youtubeda kısıtlı mod açık ve kapatamıyorum yani seçenek kitli kapalıya çekemiyorum ne yapmam lazım
knk nasıl gidiyo bilmiyorum ilk aldığımda 1 hafta sonra taktım o da korka korka ışıkları fln söndürüyordum video izlerken ondan sonra full ışık ve daha uzun süre açık kaldı şuan 1 hafta oldu hala şarjı var yani 4000mah ama gerçekten memnunum aldığıma
ilk aldığımda sorun yoktu hiç bir ürün derken bu sorunu başka yaşayanlarda mı var
1735371300
başka nerden kontrol edebilirim pil durumunu uygulamada yazmıyor gördüğüm kadarıyla
beyler ben klavyeyi ilk defa şarj ettim ettikten sonra yaklaşık 1 hafta günde 3 4 saat açık kaldı klavyeyi kullandım ama şarj bi diş bile düşmemiş acaba pil göstergesi mi bozuldu yani ışıklarda full açıktı sanmıyorum hala full olduğunu
knk ben klavyeyi ilk defa şarj ettim ettikten sonra yaklaşık 1 hafta günde 3 4 saat açık kaldı klavyeyi kullandım ama şarj bi diş bile düşmemiş acaba pil göstergesi mi bozuldu yani ışıklarda full açıktı sanmıyorum hala full olduğunu
knk tamam haklısın ama wraithin iade politikası çok kötü adamlar ambalajı açılmış ürün almıyor bozuksa zaten alırız diyolar adamlar bu seferde hijyen kuralları gibi bahanelerden ürünü kabul etmiyorlar evet bende çok wraithden mouse almak istedim wraithdeki donanım hiç bi mouseda yok bu fiyatta...
wraithden başka cevap veremez knk bunlar anlamadın mı hala
1735232282
knk bende almayı düşünüyorum şuanda 1900tl sence almalı mıyım bi arızası hatası oldu mu farenin