poyri34 isimli üyenin son içerikleri

1. P

Cougar MX220 Alınır mı ? ACİL

Merhaba vatandan hazır sistem alacağım fakat kasa markası olarak fazeon cougar ve power boost var içlerinden en safe cougardır dimi https://www.vatanbilgisayar.com/power-boost-pb-a7510b-750w-80-plus-bronze-4x120mm-argb-fanli-atx-beyaz-kasa.html...
  2. P

AOC 24G4X monitörüm aniden bozuldu

knk ne yaptın bendede oldu 1 sene kullanımdan sonra servise yolladım sonucunu bekliyorum
  3. P

Monitorde Yatay cizgi sorunu

knk bendede aynısı oldu herhalde 1 yılı geçirmişimdir kronik bir sorunmuş başka yaşayanlarda olmuş dün servise kargo yoluyla ilettim sen ne yaptın çözebildin mi
  4. P

Windows 11 0x80004002

Beyler bir şey indirmeye çalıştığımda bu sorunla karşılaşıyorum ne yapmalıyım çözemiyorum kaç tane yol denedim bana mısın demiyo
  5. P

Youtube Kısıtlı Mod Kapanmıyor

hallettim vodafone u arayarak güvenli interneti kapattırdım videolar artık gözüküyor ama kısıtlı mod hala açık benim için bir sorun teşkil etmiyor
  6. P

Youtube Kısıtlı Mod Kapanmıyor

Beyler yakın zamanda hat değiştirdim birkaç forumda gördüm hat değişince oluyormuş genelde ama çözümünü bulamadım youtubeda kısıtlı mod açık ve kapatamıyorum yani seçenek kitli kapalıya çekemiyorum ne yapmam lazım
  7. P

Aula F75 Kısayol Sorunu

knk nasıl gidiyo bilmiyorum ilk aldığımda 1 hafta sonra taktım o da korka korka ışıkları fln söndürüyordum video izlerken ondan sonra full ışık ve daha uzun süre açık kaldı şuan 1 hafta oldu hala şarjı var yani 4000mah ama gerçekten memnunum aldığıma
  8. P

Aula f75 uygulama yardım agalar

işte bendede öyle şuan
  9. P

ilk aldığımda sorun yoktu hiç bir ürün derken bu sorunu başka yaşayanlarda mı var 1735371300 başka nerden kontrol edebilirim pil durumunu uygulamada yazmıyor gördüğüm kadarıyla
  10. P

Aula F75 Kısayol Sorunu

beyler ben klavyeyi ilk defa şarj ettim ettikten sonra yaklaşık 1 hafta günde 3 4 saat açık kaldı klavyeyi kullandım ama şarj bi diş bile düşmemiş acaba pil göstergesi mi bozuldu yani ışıklarda full açıktı sanmıyorum hala full olduğunu
  11. P

knk ben klavyeyi ilk defa şarj ettim ettikten sonra yaklaşık 1 hafta günde 3 4 saat açık kaldı klavyeyi kullandım ama şarj bi diş bile düşmemiş acaba pil göstergesi mi bozuldu yani ışıklarda full açıktı sanmıyorum hala full olduğunu
  12. P

Hyper x pulsefire haste 2 alınır mı?

knk tamam haklısın ama wraithin iade politikası çok kötü adamlar ambalajı açılmış ürün almıyor bozuksa zaten alırız diyolar adamlar bu seferde hijyen kuralları gibi bahanelerden ürünü kabul etmiyorlar evet bende çok wraithden mouse almak istedim wraithdeki donanım hiç bi mouseda yok bu fiyatta...
  13. P

kanka tutuş şeklini öğrenebilir miyim ben palm grip kullanıyorumda rahat mısın nasıl birde şarj konusunda beni bilgilendirir misin ne kadar gidiyor
  14. P

Hyperx Haste 2 Wireless Alınır mı ?

knk attack sharkın satış sonrası desteği nasıl pek bilgim yok vgn çok kötü diye biliyorum ama
  15. P

wraithden başka cevap veremez knk bunlar anlamadın mı hala 1735232282 knk bende almayı düşünüyorum şuanda 1900tl sence almalı mıyım bi arızası hatası oldu mu farenin
Geri