P poyri34 80+ Katılım 20 Mayıs 2024 Mesajlar 40 Dahası Reaksiyon skoru 1 İsim Poyraz 10 Ocak 2025 #1 Beyler yakın zamanda hat değiştirdim birkaç forumda gördüm hat değişince oluyormuş genelde ama çözümünü bulamadım youtubeda kısıtlı mod açık ve kapatamıyorum yani seçenek kitli kapalıya çekemiyorum ne yapmam lazım
Beyler yakın zamanda hat değiştirdim birkaç forumda gördüm hat değişince oluyormuş genelde ama çözümünü bulamadım youtubeda kısıtlı mod açık ve kapatamıyorum yani seçenek kitli kapalıya çekemiyorum ne yapmam lazım
Ö Öğrenen_biri 80+ Bronze Katılım 3 Eylül 2020 Mesajlar 1,551 10 Ocak 2025 #2 Hattan kaynaklı olabilir. Güvenli interneti Standart profile çevir
P poyri34 80+ Katılım 20 Mayıs 2024 Mesajlar 40 Dahası Reaksiyon skoru 1 İsim Poyraz Bugün, 10:34 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 Öğrenen_biri yazmış: Hattan kaynaklı olabilir. Güvenli interneti Standart profile çevir Devamı için tıklayın... hallettim vodafone u arayarak güvenli interneti kapattırdım videolar artık gözüküyor ama kısıtlı mod hala açık benim için bir sorun teşkil etmiyor
Öğrenen_biri yazmış: Hattan kaynaklı olabilir. Güvenli interneti Standart profile çevir Devamı için tıklayın... hallettim vodafone u arayarak güvenli interneti kapattırdım videolar artık gözüküyor ama kısıtlı mod hala açık benim için bir sorun teşkil etmiyor