Aula F75 Kısayol Sorunu

poyri34

80+
Reaksiyon skoru
1
Beyler ben aula f75 klavye almıştım temudan türkçe keycaps geldi bana türkçe klavye düzeninde fakat klavyede alt f4 veya @ işareti gibi kısayolları kullanamıyorum klavyenin kendisinde f kombinasyonları atalı mesela parlaklık vs. gibi bunu nasıl düzeltebilirim klavyenin yazılımına girip tuş atamalarını değişmeye çalıştım fakat olmadı ne yapmam lazım her defasında @ bunu internete yazıp kopyalamak zorunda kalıyorum.

Beyler ben aula f75 klavye almıştım temudan türkçe keycaps geldi bana türkçe klavye düzeninde fakat klavyede alt f4 veya @ işareti gibi kısayolları kullanamıyorum klavyenin kendisinde f kombinasyonları atalı mesela parlaklık vs. gibi bunu nasıl düzeltebilirim klavyenin yazılımına girip tuş atamalarını değişmeye çalıştım fakat olmadı ne yapmam lazım her defasında @ bunu internete yazıp kopyalamak zorunda kalıyorum.
Fn W tuşuna bir kez bas. @ işareti için sol Ctrl ve sol alt q ile.

fn kullanmazsam çalışmıyo kısayollar eskisi gibi oluyo
Anladım hocam, FN + ESC ye birkaç saniye basılı tutup factory reset atıp tekrar dener misin FN + W kombinasyonunu. Eğer bu şekilde de düzelmezse bazı arkadaşlar klavyenin yazılımını indirip denemişti bir şeyler. O tarz yöntemlere yönelmen gerekebilir.

FN + W ya basıp tekrar dener misin hocam F tuşlarını
Fn W tuşuna bir kez bas. @ işareti için sol Ctrl ve sol alt q ile.
beyler ben klavyeyi ilk defa şarj ettim ettikten sonra yaklaşık 1 hafta günde 3 4 saat açık kaldı klavyeyi kullandım ama şarj bi diş bile düşmemiş acaba pil göstergesi mi bozuldu yani ışıklarda full açıktı sanmıyorum hala full olduğunu

beyler ben klavyeyi ilk defa şarj ettim ettikten sonra yaklaşık 1 hafta günde 3 4 saat açık kaldı klavyeyi kullandım ama şarj bi diş bile düşmemiş acaba pil göstergesi mi bozuldu yani ışıklarda full açıktı sanmıyorum hala full olduğunu
aynı şeyi yaşadım hayır şarjı çok gidiyor

aynı şeyi yaşadım hayır şarjı çok gidiyor
knk nasıl gidiyo bilmiyorum ilk aldığımda 1 hafta sonra taktım o da korka korka ışıkları fln söndürüyordum video izlerken ondan sonra full ışık ve daha uzun süre açık kaldı şuan 1 hafta oldu hala şarjı var yani 4000mah ama gerçekten memnunum aldığıma

Geri