aga ney ney neyaula f75 uygulama yardım aganigalar bazı renkler olmuyor ne yapmam lazım
uygulama bozuk kanka kimse yardım edemez sil bi daha kur istersenhata veriyor bazen renk değiştirirken
knk bendede oluyor uygulamayı kapatıp biraz sonra tekrar deneyince oluyor. sende bana yardım et alt f4 fln atabiliyor musun sen veya @ yazabiliyor musun ben yapamıyorumaula f75 uygulama yardım aganigalar bazı renkler olmuyor ne yapmam lazım
fn w yap f tuşlarına geçiyo fn q yaparsan android moda geri geçiyoknk bendede oluyor uygulamayı kapatıp biraz sonra tekrar deneyince oluyor. sende bana yardım et alt f4 fln atabiliyor musun sen veya @ yazabiliyor musun ben yapamıyorum
@ yapmak için ctrl alt q yapman lazımknk bendede oluyor uygulamayı kapatıp biraz sonra tekrar deneyince oluyor. sende bana yardım et alt f4 fln atabiliyor musun sen veya @ yazabiliyor musun ben yapamıyorum
fn w yap f tuşlarına geçiyo fn q yaparsan android moda geri geçiyo
Mesaj otomatik birleştirildi:
@ yapmak için ctrl alt q yapman lazım
hata veriyor bazen renk değiştirirken
Şarj göstergesi doğru çalışmıyor zaten hiç bir üründe.knk ben klavyeyi ilk defa şarj ettim ettikten sonra yaklaşık 1 hafta günde 3 4 saat açık kaldı klavyeyi kullandım ama şarj bi diş bile düşmemiş acaba pil göstergesi mi bozuldu yani ışıklarda full açıktı sanmıyorum hala full olduğunu
ilk aldığımda sorun yoktu hiç bir ürün derken bu sorunu başka yaşayanlarda mı varŞarj göstergesi doğru çalışmıyor zaten hiç bir üründe.
başka nerden kontrol edebilirim pil durumunu uygulamada yazmıyor gördüğüm kadarıylaŞarj göstergesi doğru çalışmıyor zaten hiç bir üründe.
Pil göstergesi geldiğinden beri doğru değil, forumda herkeste de öyle. 10günde şarj yeri hiç azalmayan bile gördüm.ilk aldığımda sorun yoktu hiç bir ürün derken bu sorunu başka yaşayanlarda mı var
Mesaj otomatik birleştirildi:
başka nerden kontrol edebilirim pil durumunu uygulamada yazmıyor gördüğüm kadarıyla
işte bendede öyle şuanPil göstergesi geldiğinden beri doğru değil, forumda herkeste de öyle. 10günde şarj yeri hiç azalmayan bile gördüm.