Ben ülke olarak bu durumu fark etmedim ama bu durum beni de baydı. Her dizide bir tane ekliyorlar. Okey onları gördük tanıdık kabul ettik falanda sıktılar...
Mafia 1 definitive edition
Mafia 2
Mafia 4 geçmiş zaman 3ü oynama
Kingdom come deliverence 2
Hogwarts....
Bu arkadaşın yazdıklarıda klasik oyunlar baya...
1777810622
Hocam bunlar günümüz dünyasında gayet normal artık. Servis imkanı müşteri memnuniyetine bakmak lazım. Bosch ürünlerini nerede üretiliyor? Ben...
SSD sıfır da alabilirsin 2.elde alabilirsin pahalı yazıyorum, 500 gb m2 ssd 3kya aldın.
Güç kaynağı iyi bir 500w 550w gayet iyi olur işte corsair gibi...
Merhabalar hocam ben buraya parça parça yazacağım. ekran karttı olarak amd veya nvidia önerececğim.
İşlemci ryzen 5600 fiyat performansı 4e rakat bulursun...
Diğer önemli konu ise eğer oturduğun ev kiralık ise mobil klima almanı öneririm buraya örnek atacağım. Neden mi dersin klimanın içinde olan soğutma gazı var...
Merhabalar,
2 önemli detay anlatacağım,
Birincisi, 12bin btu genel olarak 2+1 hatta 90m² 3+1 evi bile soğutabilir. Miktar yeterli ve ev için yeterli. 18...
merhabalar hocam bende zamanında torrentle oyunlar indirdim. Şuan item satış üzerinden oyun alıyorum. Paylaşımlı hesap satın alıyorsun tek oyun 30 lira gibi...
Hocam drift sorunu nedir bilmiyorum. Herhangi bir problem yaşamadım. 2 adet aldım. İkisinde de problem yaşamadım. İnternetten baktık drift sorunu nedir diye...
Hocam bende dereceyi yüksek buldum. 75 maks gibi 78den bir şey olmaz 80e kadar yolu var. Ama fanlarının yönlerinden bir problem olmalı. Sıcaklık içeriden...
Bu kadar indirmeselermiş zahmet olmuş ne peşine taksit fırsatı var ne cazip bir indirim sadece reklamla yürütmeye çalışıyorlar bence kazıktan başka bir şey...
Ben 2 adet tuvalet kağıdı aldım.
https://www.hepsiburada.com/familia-natural-tuvalet-kagidi-48-adet-p-HBCV00009W23DB?url_src=and-product-detail
2 adet...