- Konu Sahibi Konu Sahibi
hırsızlar mirası dıyor omudurUncharted yazınca cıkar hocam
Edit: tek oyun zaten steamde. Eğer ps 3 veya 4 ünüz varsa 1 2 3 ü oynayın önce
hırsızlar mirası dıyor omudurUncharted yazınca cıkar hocam
Edit: tek oyun zaten steamde. Eğer ps 3 veya 4 ünüz varsa 1 2 3 ü oynayın önce
Evethırsızlar mirası dıyor omudur
Hocam oynayıp oynayabilecrginiz en iyi yapımlardan biri. Türkçe dublaj üstelik tek dublajda değil yerli deyim ve atasözleride var.hırsızlar mirası dıyor omudur
onu saymıyorum bile oynadım gunel olarakta fıvemdeyım ama teşekkürlerGrand Theft Auto V
Ghost of Tsushima, Ghost of Yoteiselam arkadaşlar hıkayelı oyun arıyorum daha onceden oynadıgım oyunları yazıyorum buna benzer oyunlar varsa yazarmısınız benım öncelıgım oyunun hıkayesı ve grafıkler bu 2 seye dıkkat edıp yazarsanız sevınırım
last of us part 1 , 2
rdr 2
god of war ve ragnarok
detroid become human
Çok şanslısınız unchartedı hic bilmeden oynamak icin neler vermezdimkütüphanemde oldugu için witcher 3 le başladım bitince uncharted 4 oynamayı düşünüyorum teşekkürler
Spidermanselam arkadaşlar hıkayelı oyun arıyorum daha onceden oynadıgım oyunları yazıyorum buna benzer oyunlar varsa yazarmısınız benım öncelıgım oyunun hıkayesı ve grafıkler bu 2 seye dıkkat edıp yazarsanız sevınırım
last of us part 1 , 2
rdr 2
god of war ve ragnarok
detroid become human
selam arkadaşlar hıkayelı oyun arıyorum daha onceden oynadıgım oyunları yazıyorum buna benzer oyunlar varsa yazarmısınız benım öncelıgım oyunun hıkayesı ve grafıkler bu 2 seye dıkkat edıp yazarsanız sevınırım
last of us part 1 , 2
rdr 2
god of war ve ragnarok
detroid become human
high on life ve kingdom come deliverence serileriselam arkadaşlar hıkayelı oyun arıyorum daha onceden oynadıgım oyunları yazıyorum buna benzer oyunlar varsa yazarmısınız benım öncelıgım oyunun hıkayesı ve grafıkler bu 2 seye dıkkat edıp yazarsanız sevınırım
last of us part 1 , 2
rdr 2
god of war ve ragnarok
detroid become human
Hacim fallout serisini nasil oynamaliyim. Mesela resident evili yeni deneyimlemek nasip oldu ve serinin 2. 3. 4. 7. 8. Ve 9. Oyunlarını oynadim. Remastered olmayan 1, 5 ve 6 yi oynamadim. Ya da uncharted 1 2 3 oynamadim, 4 ve bagimsiz olan 5. Oyunu oynadim. Hikayeye onem veririm ama oyle 80lerden firlamis mekanikler ve grafiklere dayanamiyorum. Bunlari anlattim ki cevabini ona gore verirsen cok sevinirim. Seri tam olarak hangi oyunlardan olusuyor ve bu mantikta hangi oyunlari oynamaliyim. Bu soruyu genel olarak herkese soruyorumtamam o zaman şunlara bak
Heavy Rain beyond Two Souls, Witcher, Mafia, Yakuza
max payne 3
Assassin's Creed serisi
batman serisi
fallout serisi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
portal 2 veya 1 god of war
Bu arkadaşın yazdıklarıda klasik oyunlar baya baya iyidir hepsi, zaman ile ilgili problemin varsa sıralamayı![]()
A Plague Tale: Requiem Steam'de
Embark on a heartrending journey into a brutal, breathtaking world, and discover the cost of saving those you love in a desperate struggle for survival. Strike from the shadows or unleash hell with a variety of weapons, tools and unearthly powers.store.steampowered.com
![]()
Assassin's Creed® Unity Steam'de
Paris, 1789. Bu aksiyon macera oyununda, Fransız Devrimi'ni Arno Dorian'ın gözlerinden görün. Bir Suikastçı olun ve bir ulusun kaderini belirleyen Devrim'in ardındaki gerçek gücü ortaya çıkarın.store.steampowered.com
![]()
Batman™: Arkham Knight Steam'de
Batman™: Arkham Knight, Rocksteady Studios'un ödüllü Arkham üçlemesini destansı bir nihayete ulaştırıyor. New-Gen platformları için özel olarak geliştirilen Batman: Arkham Knight'ta Rocksteady, benzersiz tasarıma sahip bir Batmobile sunuyor.store.steampowered.com
![]()
Far Cry® 5 Steam'de
Montana'nın Umut Kasabasına hoş geldin. Burası özgür ve cesur insanların şehri fakat aynı zamanda Cennetin Kapısı adlı kıyamet tarikatının da merkezi. Tarikatın lideri Joseph Seed ve kardeşleri Müjdeciler'e karşı dur.store.steampowered.com
![]()
Gears 5 Steam'de
Oyun dünyasının en beğenilen efsanelerinden biri olan Gears, artık daha kapsamlı. Topyekûn savaşın durulmasını fırsat bilen Kait Diaz, düşmanla olan bağlantısını ortaya çıkarmak için ayrılır ve Sera için en büyük tehlikenin kendisi olduğunu öğrenir.store.steampowered.com
![]()
Mafia: Definitive Edition Steam'de %85 İndirimli
Mafyayla kasıtsızca yaşadığı bir olay nedeniyle Tommy Angelo, istemeden suç dünyasına dahil olur. Önce Salieri'ye katılmaktan rahatsızlık duysa da zaman geçtikçe ödüller görmezden gelinemeyecek büyür.store.steampowered.com
![]()
Metro Exodus Steam'de %85 İndirimli
Moskova Metrosunun yıkık harabelerinden kaç ve kıyamet sonrası vahşi Rus doğasında geçen destansı ve kıta boyunca devam edecek bir maceraya atıl. Devasa, doğrusal olmayan seviyeleri keşfet, sürükleyici bir açık uçlu hayatta kalma deneyiminde kendini kaybet ve en büyük Metro macerasında, tüm yılı...store.steampowered.com
![]()
Resident Evil Village Steam'de %75 İndirimli
Resident Evil serisinin sekizinci devam oyunu olan Resident Evil Village'da eşsiz bir korku deneyimi yaşa. Detaylı grafikler, heyecan verici birinci şahıs aksiyonu ve ustaca bir hikaye anlatımıyla korkmak hiç bu kadar gerçekçi ve kaçınılmaz olmadı.store.steampowered.com
![]()
The Evil Within 2 Steam'de
Detective Sebastian Castellanos has lost everything, including his daughter, Lily. To save her, he must descend into the nightmarish world of STEM. Horrifying threats emerge from every corner, and he must rely on his wits to survive. For his one chance at redemption, the only way out is in.store.steampowered.com
![]()
Shadow of the Tomb Raider: Definitive Edition Steam'de
As Lara Croft races to save the world from a Maya apocalypse, she must become the Tomb Raider she is destined to be.store.steampowered.com
Grafikleri biraz eski ama harika hikayeleri var.
- https://store.steampowered.com/app/8870/BioShock_Infinite/
- https://store.steampowered.com/app/234080/Castlevania_Lords_of_Shadow__Ultimate_Edition/
- https://store.steampowered.com/app/204100/Max_Payne_3/
- https://store.steampowered.com/app/207610/The_Walking_Dead/
- https://store.steampowered.com/app/245280/ENSLAVED_Odyssey_to_the_West_Premium_Edition/