bunun hakkında ne düşünüyorsunuzBir kişi MSI Afterburner programından güç limitini %80'e getirip Memory 2000 Core da 250 değerini girmemi bu sayede hem 10 derece daha serin çalışacağını hem de 10-15 FPS fazla vereceğini söyledi siz ne düşünüyorsunuz?
önerinizi dikkate alacağım kabloları toparlamayı deneyeceğimBence Şöyle yap;
Önce hava akışını toplarla dene
Sonra bios üzerinden fan devirlerini gpu sıcaklığını baz alarak, fanların şiddetini ayarlamasını ve pik değerin 70 75 arası olmasını sağla.
Hala tatmin olmadıysan 2 fan ekle
yine tatmin olmadıysan uv yaparsın , Uv benim ilgi alanım dışında olduğu için son sıraya attım kartıyla uğraşmak isteyen ve bilen biri bunu ilk sıraya alabilir o konuda bilgim kısıtlı
öylemi diyorsunuz hocam bir sıkıntı olmazmı kart adınaSorun olmaz hocam, zaten Vnetus giriş seviyesi bir model. Mühendislikte serin çalışma tabii daha iyi, fakat bunlar marka ve son kullanıcı memnuniyeti adına yapılan çalışmalar. Örn: 55 derece GPU ile 70-75 arası bir fark yok! Benim kullandığım model 63 geçmemesi tek faydası fan ömrü!
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Sizin için sorun oluyorsa undervolt yapabilirsiniz.
onu nasıl yapacağımYüksek geldi ısı bana ya voltajı 195 voltajlara ayarlarlarsanız 200 üstü olmazsa ısı o kadar yükselmez
Sorun olmaz hocam, yaz sıcağında 85 üstü olursa, undervolt yaparsınız. MSI Afterburner üzerinden yapılabilir.öylemi diyorsunuz hocam bir sıkıntı olmazmı kart adına