Ekran kartı oyunda 78 dereceye çıkıyor

ventus olduğu için normal geldi bana

• Beğen
Reaksiyonlar: AMYG
Bir kişi MSI Afterburner programından güç limitini %80'e getirip Memory 2000 Core da 250 değerini girmemi bu sayede hem 10 derece daha serin çalışacağını hem de 10-15 FPS fazla vereceğini söyledi siz ne düşünüyorsunuz?
bunun hakkında ne düşünüyorsunuz

Bence Şöyle yap;
Önce hava akışını toplarla dene
Sonra bios üzerinden fan devirlerini gpu sıcaklığını baz alarak, fanların şiddetini ayarlamasını ve pik değerin 70 75 arası olmasını sağla.
Hala tatmin olmadıysan 2 fan ekle
yine tatmin olmadıysan uv yaparsın , Uv benim ilgi alanım dışında olduğu için son sıraya attım kartıyla uğraşmak isteyen ve bilen biri bunu ilk sıraya alabilir o konuda bilgim kısıtlı

Bence Şöyle yap;
Önce hava akışını toplarla dene
Sonra bios üzerinden fan devirlerini gpu sıcaklığını baz alarak, fanların şiddetini ayarlamasını ve pik değerin 70 75 arası olmasını sağla.
Hala tatmin olmadıysan 2 fan ekle
yine tatmin olmadıysan uv yaparsın , Uv benim ilgi alanım dışında olduğu için son sıraya attım kartıyla uğraşmak isteyen ve bilen biri bunu ilk sıraya alabilir o konuda bilgim kısıtlı
önerinizi dikkate alacağım kabloları toparlamayı deneyeceğim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

arkadaşlar msi afterburnerda şöyle bi ayar yaptım en son, power limiti 85, memory +1200 core içinde +150 verdim bilen biri yorumlayabilirmi bu ayarlar nasıldır riskli bir durum varmı?

Sorun olmaz hocam, zaten Vnetus giriş seviyesi bir model. Mühendislikte serin çalışma tabii daha iyi, fakat bunlar marka ve son kullanıcı memnuniyeti adına yapılan çalışmalar. Örn: 55 derece GPU ile 70-75 arası bir fark yok! Benim kullandığım model 63 geçmemesi tek faydası fan ömrü!

Sizin için sorun oluyorsa undervolt yapabilirsiniz.

Sorun olmaz hocam, zaten Vnetus giriş seviyesi bir model. Mühendislikte serin çalışma tabii daha iyi, fakat bunlar marka ve son kullanıcı memnuniyeti adına yapılan çalışmalar. Örn: 55 derece GPU ile 70-75 arası bir fark yok! Benim kullandığım model 63 geçmemesi tek faydası fan ömrü!

Sizin için sorun oluyorsa undervolt yapabilirsiniz.
öylemi diyorsunuz hocam bir sıkıntı olmazmı kart adına

Yüksek geldi ısı bana ya voltajı 195 voltajlara ayarlarlarsanız 200 üstü olmazsa ısı o kadar yükselmez

Hocam bende dereceyi yüksek buldum. 75 maks gibi 78den bir şey olmaz 80e kadar yolu var. Ama fanlarının yönlerinden bir problem olmalı. Sıcaklık içeriden çıkamıyor gibi. Diğer türlü bu sıcaklıklara kolay kolay çıkamaz...

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,449
Üyeler
193,048
Son üye
Fenerlirix
Geri