aklında olan bölümün 2 seneliği oluyorsa git hem senen yanmaz bir kaç sene sonra fark edicen bu 1 sene ne kadar önemli. 2 senelik bölümler baya kolay oluyo dgsde kolay oluyo ben inşşat mühendisiyim gittik mukavemet vs çok çok zorlandık 2 senelik teknikerler hepsini aa verip 3,7 gnoyla aramıza...
Yani power tuşundan olsa direk kapar sistemi çat diye gider ama bu kapanma ekranına geçiyor başlattan kapat demişim gibi başka ne olabilir bilmiyorum ama sizin dediğiniz gibi bişey değil demek istedim
Bilgisayarım kapalı haldeyken kendi kendine açılıyo kasada ışıklar yanıyo direk kapanıyor yada komple açılıyo. Açıldıktan sonra kapanıyor ama direk kapanmıyor kapat emri vermiş gibi ekranda kapanıyor yazıyor yada demin açıldı kapanmadı kaldı öyle. Bunlar olurken izliyorum hiç elimi sürmedim...
Aynı sıkıntı bende de oluyo sinirlenip masaya vurunca pc komple gidiyo res attığımda anakartta Boot ışığı yanıyo ve açılmıyo bi süre bi baktım içine ekran kartım yerinden oynamış onu geri taktım düzeldi galiba ama daha vurmadım üstüne
Bir laptopa win11 yükledim 2. Nesil işlemcili, bir türlü Bluetoothu yapamadım aygıt yöneticisinde görünüyor elimle de driver kurdum kendi güncelleştirmesinde de olmadı nasıl yapabilirim. Win7 vardı çalışıyordu