Dostlar yardımcı olursanız sevinirim.Kendisi 22 yaşında mühendislik öğrencisi ona nasıl bir hediye alabilirim?
Mühendislikle ilgili veya normal bir hediye önerirseniz sevinirim.
Hem ders için hemde oyun için en iyi fiyat performans laptop nelerdir? (Gaming laptop)
Normal bir mühendis öğrencisinin kaldıracağı solid ve adobe photoshop express gibi programları kaldırsa yeter. Şimdiden teşekkür ederim
Merhaba bu konularda pek fazla bilgim olmadığı için size sormak istedim. Şimdi ben instagramı kapatmak istiyorum ama 10-12 ay sonra aynı hesaba devam etmek istiyorum böyle bir şey mümkün mü? nasıl yapabilirim? şimdiden teşekkür ederim.
aksam bisiklete biniyordum, ben normal seridimden gidiyordum baska bisikletli bir adam benim seridimden geliyordu bende biraz hızlıydım adamda telefonla konusuyordu bi elinde telefon yani ben ani freni yaptım adamın arka jantına girdim(bende bir sey yok adamın jantı biraz yamuldu)adam napıyorsun...
batarya konusunda haklı olabilirsin mesela pil sağlığı düştüğü zaman benim umrumda olmuyor.Birde tam emin değilim ama s23 ultralarda ses sorunu ve sensör sorunları olduğu soyleniyor?