S S SüleymanÇakır. 5 Ağustos 2022 Forumun yaş ortalaması düşündüğümden de küçükmüş .Benim yaşımda zannettiklerim benden bilmem kaç yaş küçük veled çıktılar.
Forumun yaş ortalaması düşündüğümden de küçükmüş .Benim yaşımda zannettiklerim benden bilmem kaç yaş küçük veled çıktılar.
S S SüleymanÇakır. 2 Ağustos 2022 Beyler benle oyun oynayacak varmı ya hiç ark yokda. Discord:SWENZY#8376
S S SüleymanÇakır. 2 Ağustos 2022 Beyler bu tiktok nasıl işliyor.İlk defa indirdim Süleyman Çakır sayfası açtım video paylaştım görüntülenme 0 nasıl olacak bu iş
Beyler bu tiktok nasıl işliyor.İlk defa indirdim Süleyman Çakır sayfası açtım video paylaştım görüntülenme 0 nasıl olacak bu iş
S S SüleymanÇakır. 29 Temmuz 2022 Zamanında OKX borsa konusu açılmıştı banada 1 dolar çıktıydı çekmedim beklettim ve şuan da 1,46.Şu anda porsche fiyatlarına bakıyorum
Zamanında OKX borsa konusu açılmıştı banada 1 dolar çıktıydı çekmedim beklettim ve şuan da 1,46.Şu anda porsche fiyatlarına bakıyorum
S S SüleymanÇakır. 28 Temmuz 2022 Eğer Kılıçdaroğlu aday olursa bilin ki Erdoğan'la Kılıçdaroğlu aynı yolda.
S S SüleymanÇakır. 27 Temmuz 2022 Son güne kadar maç bileti çekilişini bekledim çıkmazsa alacaktım.Bugun açıklandı ve bana çıktı çok mutluyum.
Son güne kadar maç bileti çekilişini bekledim çıkmazsa alacaktım.Bugun açıklandı ve bana çıktı çok mutluyum.