S S SüleymanÇakır. 23 Temmuz 2022 Bu aralar sadece düşünüyorum.Bir içerik üretmeliyim, kimsenin aklına gelmeyen ,TR de bulunmayan. Umarım adam akıllı bir şeyler bulabilirim.
Bu aralar sadece düşünüyorum.Bir içerik üretmeliyim, kimsenin aklına gelmeyen ,TR de bulunmayan. Umarım adam akıllı bir şeyler bulabilirim.
S S SüleymanÇakır. 21 Temmuz 2022 Beyler ben de Steam de 40 -50 civarı kart var .Bunları nasıl satayım pek bir şey bilmiyorum.
S S SüleymanÇakır. 20 Temmuz 2022 Beyler bu işlerde yeniyde .Ben over the Steam oyununda kartların hepsini toplarsam fazladan bı miktarami satıyorum .Ne gibi faydası oluyor
Beyler bu işlerde yeniyde .Ben over the Steam oyununda kartların hepsini toplarsam fazladan bı miktarami satıyorum .Ne gibi faydası oluyor
S S SüleymanÇakır. 20 Temmuz 2022 Beyler şöyle bankamatige gitsem okurmu Ekler IMG_20220720_135715_1.jpg 3.8 MB · Hit: 25
S S SüleymanÇakır. 20 Temmuz 2022 Arka taraftan iğne oldunuzmu hiç ?Ben şu ana kadar koldan bile çok nadir oldum.Ne kadar siyirtiyorlar.
Arka taraftan iğne oldunuzmu hiç ?Ben şu ana kadar koldan bile çok nadir oldum.Ne kadar siyirtiyorlar.
S S SüleymanÇakır. 20 Temmuz 2022 Daha önce B12 iğnesi vurulan oldumu? ben de baya düşük çıktı iğne vurulacagim her gün de.
S S SüleymanÇakır. 17 Temmuz 2022 Mod alımı yokmu ya bu aralar .Hem biraz fazla alınırsa konu onaylama gibi şeyler de gelir .

Reaksiyonlar: TamerKs ve stereohearts