W W WörWind 9 Eylül 2023 @SneeX kanka sen kulaklık alcaktın n11 de 1300 e geliyor blackshark. Mobil uygulamada. Normal fiyat 1450 150 tlde kupon var şu an tık tık kupon mu neydi haberin olsun
@SneeX kanka sen kulaklık alcaktın n11 de 1300 e geliyor blackshark. Mobil uygulamada. Normal fiyat 1450 150 tlde kupon var şu an tık tık kupon mu neydi haberin olsun
W W WörWind 9 Eylül 2023 bunun cinsi ne bilen var mi yavru şahine benziyor. Yolda gördük suya düşmüş hayvan geldik ısıtıyor simdi.
bunun cinsi ne bilen var mi yavru şahine benziyor. Yolda gördük suya düşmüş hayvan geldik ısıtıyor simdi.
Windows 10 Aşığıyım 7 Eylül 2023 Olmus mu hocm Vocaroo | Online voice recorder Vocaroo is a quick and easy way to share voice messages over the interwebs. vocaroo.com Slowed'i de yapip atiyom bekle
Olmus mu hocm Vocaroo | Online voice recorder Vocaroo is a quick and easy way to share voice messages over the interwebs. vocaroo.com Slowed'i de yapip atiyom bekle
W W WörWind 7 Eylül 2023 @Mete Yavuz hocam fazla yormayin kendinizi o arkadas ile tartismaya girilmez uzatmayin ben tecrube ettim hic tartisilacak bir insan degil
@Mete Yavuz hocam fazla yormayin kendinizi o arkadas ile tartismaya girilmez uzatmayin ben tecrube ettim hic tartisilacak bir insan degil
W W WörWind 6 Eylül 2023 konu acasim gelmedi sizce 1800 e C2 alinir mi? Normalde BV2X alacaktim o da en dusuk 1400 olmus bence 400 fazla verip bu daha mantikli sizce?
konu acasim gelmedi sizce 1800 e C2 alinir mi? Normalde BV2X alacaktim o da en dusuk 1400 olmus bence 400 fazla verip bu daha mantikli sizce?

Reaksiyonlar: WörWind ve Çağrı Mert Bakırcı