Aksesuar konusunda iyzico ve parola para kampanyaları ile güzel indirimler yakalayabilirsiniz. laptop.com.tr deki ürünlerde %10+400+500 TL alabiliyorsunuz...
Arkadaşın önceki sayfada önerdiği işlemciler fevkalede ama ekran kartını en erken 2 3 ay sonra alacağım.
1747082794
Mikrofonlu Kulaklık olması önemli birde...
1080P'de kullanacaksınız. Ben 1080p için FPS odaklı sistem toplasam 8-12GB VRAM de gayet yeterli gelirdi bana. Yada 5060ti 16GB alırdım sanırsam o daha...
rx 580 8gb idare eder mi? bi arkadaşımdan idareten alabilirim
Bir de ileride alacağım ekran kartı konusunda 16GB olması önemli mi ve 5070 ti 4070 ti den...
Hocam öncelikle çok teşekkür ederim. 2K Monitör fiyatları uçuk ve ben FPS ciyim 1080P IPS sağlam bir monitör yeterli olur diye düşünüyorum tabi birde en...
Hocam zaten 2 3 ay sonra alıcam ekran kartını ama en kötü 16GB almalıyım diye düşünüyorum birde Nvidia daha çok kafama oturuyor AMD konusunda ekran kartı...
Hocam şöyle 2k oyunculuğu pek düşünmüyorum şu aşamada. Ekran kartını sonradan alacağım alıyorkende sağlam bir ekrank artı alayım diye düşünüyorum. Monitör...
Hocam genel bütçeyi 40K civarına çıkartabilirim ama dediğim gibi mouse kulaklık monitör vb parçalarıda alacağım için 5k ya kadar çıkabilir diye düşünüyorum...
Klavye Mouse Monitör Kulaklık hepsini ayrı ayrı alacağım. Sistemi hazır sistem olarak değil zaten Toplama olarak düşünüyorum fakat Ekran kartı konusunda en...