Boy uzaması büyük çoğunlukta genetiktir spor yapmanın tabi ki bir miktar katkısı olur ama inanılmaz şekilde etkilemez sen spora gene de git. Gitme amacın boy uzatma değil de sağlık için düzenli bir yaşam için hem de spora yatkınlığını çoğaltım yaşamına sokman için. Sporun her zaman olumlu...
Asus TUF Gaming modellerinden çok şikayetler okumuştum hatta TUF modelinin sırf oyun için üretildiğini okumama rağmen iyice inceleme ve yorum okuyup almanı öneririm ucuz diye aldıktan sonra pişman olma kardeşim. Sıkıntısız bir laptopsa fiyat gayet uygun.
Arz talep yüksek kartlar yüksek fiyatlar, düşük kartlar düşük fiyatlar. İnsanlar yüksekleri alamadığı için stoklar zor eriyor ama düşük kartların stoklar çok çabuk tükeniyor. İnş onlarda düşücek
Yurt dışından alınan ürünleri TR garantisi olmaz diye biliyorum kardeşim. Garanti ile ilgili bir durum olunca yurt dışı tedarikçisi ile görüşüp onlara gönderim yapıyorsun diye biliyorum.
Biliyorum söyleme sebepleri nabız ölçmek tabi sonunda illa resmileşecek diye düşünüyorum. Ben açıkçası ilk dozumu 2 hafta önce oldum yan etki görmedim ağrı bile olmadı vuran hemşire sağolsun eli çok hafifti orda da bir etki görmedim.
Yasaklanacak dendi ama dediğim gibi resmi bir durum yok. Bunu geçtim en ufak bir işe bile girmek isteseniz bunlar sorulacak dediğim gibi herkesin özgür seçime tabi ki hakkı var ama bunun sonu bu olacak.
Herkesin kendi hür iradesi ancak herkes aşı olmak zorunda bırakılacak bu bir gerçek yurt dışında bu tür olaylar başlamış bile yasalaşmamasına rağmen çoğu eğlence yeri yemek yeri veya bu tip yerler aşı olmayanları içeri almıyorlar. Ülkemizde de yakın zamanda bu tür şeylerin olacağını düşünüyorum...
Bunu en kısa müşteri hizmetlerini arayarak çözebilirsin. Onlar sana ya onlara göndermen için sipariş numarası oluşturup atarlar yada o ürünü nerden aldıysan yani hepsiburada aracılığı ile hangi firmadan aldıysan oraya yönlendirirler her şekildede müşteri hizmetleri sana en doğru cevabı verecektir.
Kardeşim amatör şekilde lisansı olmanın bir faydası yok. Üniversite dediğin BESYO sanırım her okulun sınava girerken kendi koyduğu prosedürler vardır. Bazı okullar şu kadardır amatör lisanslı olmanı ek puan verir der bazıları profesyonel lisans ister bu okuldan okula değişir.Polis okulu olarak...