Neler Yeni

Yurt Dışından Getirilecek Laptop'ın Garanti Geçerliliği

Yampech

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Tunahan Duman
Arkadaslar merhaba yurt disindan laptop almayi düşünüyorum. Msi asus veya Apple marka bu aldigim urunu turkiyeye getirdigim zaman garantisi hala gecerli olurmu bilginiz varmi?

xMUK

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
72
İsim
Cüneyt Fırat AKGÜN
Yurt dışından alınan ürünleri TR garantisi olmaz diye biliyorum kardeşim. Garanti ile ilgili bir durum olunca yurt dışı tedarikçisi ile görüşüp onlara gönderim yapıyorsun diye biliyorum.

LordHasan

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Amazondan alınca Amazon müşteri hizmetleri gerekli desteği veriyor diye biliyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
187
İsim
Ramazan
İlgilendiği Kategoriler
Gaming laptop
Yurt dışından alınan ürünleri TR garantisi olmaz diye biliyorum kardeşim. Garanti ile ilgili bir durum olunca yurt dışı tedarikçisi ile görüşüp onlara gönderim yapıyorsun diye biliyorum.
Global garantisi olan markalar
var.
Amazondan alınca Amazon müşteri hizmetleri gerekli desteği veriyor diye biliyorum
Bazı ürünler için geçerli, evet. Ürünü almadan önce desteğe sorulup emin olunması gerekiyor.

MSI'in ve Asusun global garantileri mevcut, global garanti süreleri ne kadarsa o süre boyunca servisten garanti kapsamında yararlanabilirsiniz. MSI'in 1 yıl, Asusun da 1 yıl olması lazım ama emin değilim.
https://www.google.com/url?sa=t&sou...Vaw1t1kXAwQcK_yrNUynLIQEo&cshid=1625959905975 Burada Asusun global garantisinin Türkiye'de de geçerli olduğu söylenmiş ama TP'deki bı kullanıcı, bunu servisin kabul etmediğini söylemişti. Ki aslında etmesi gerekiyor ama siz yine de bi tekrar servise sorun.

Apple hakkında bilgim yok.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,718
Üyeler
161,120
Son üye
m1e24
Top Bottom