Arama sonuçları: *

• Users: xMUK
  • Order by date
  1. xMUK

APPLE Mac Mini M1 8C CPU 8C GPU 8 GB 256 GB SSD

Pozitif teknolojiden o fiyatlara 16gb ram li macbook air alabilirsiniz.
  2. GIGABYTE AORUS 15G-XC | RTX 3070 | İ7-10870H | 240 Hz | GARANTİLİ-FATURALI "2 AYLIK"ÇOK UYGUN FİYAT"

GIGABYTE AORUS 15G-XC | RTX 3070 | İ7-10870H | 240 Hz | GARANTİLİ-FATURALI "2 AYLIK"ÇOK UYGUN FİYAT"

Ürünüm tertemiz ve sıkıntısızdır sadece 2 aylıktır.05/05/2021 Tarihinde İtopya sitesi üzerinden alınmıştır.Kutusu, kutu içeriği faturası garantisi her şeyi mevcuttur. Tam olarak Model İsmi "Aorus 15G-XC" dir. Özellikleri : İşlemci : i7-10870H (2.2GHz~5.0GHz) Turbo Boost ile 5.0 Ghz...
  3. xMUK

Masaüstü veya laptop max 20k civarı pc önerisi (masaüstünde monitör dahil)

Yüksek performanslı 10. Nesil rtx 3070 ekran kartlı 2 aylık laptopumu uygun fiyata satıyorum düşünürseniz iletişime geçebilirsiniz.
  4. xMUK

6 ay Spor salonuna gitsem boyum uzarmı?

Boy uzaması büyük çoğunlukta genetiktir spor yapmanın tabi ki bir miktar katkısı olur ama inanılmaz şekilde etkilemez sen spora gene de git. Gitme amacın boy uzatma değil de sağlık için düzenli bir yaşam için hem de spora yatkınlığını çoğaltım yaşamına sokman için. Sporun her zaman olumlu...
  5. xMUK

RTX 3050 Dizüstü Bilgisayar

Asus TUF Gaming modellerinden çok şikayetler okumuştum hatta TUF modelinin sırf oyun için üretildiğini okumama rağmen iyice inceleme ve yorum okuyup almanı öneririm ucuz diye aldıktan sonra pişman olma kardeşim. Sıkıntısız bir laptopsa fiyat gayet uygun.
  6. xMUK

max 20k laptop önerisi

Düşünürsen 10. Nesil 3070 'li aorus modeli laptopumu satıyorum kardeşim.
  7. xMUK

DÜŞÜK SEVİYE EKRAN KARTLARINDA NEDEN İNDİRİM YOK ??

Arz talep yüksek kartlar yüksek fiyatlar, düşük kartlar düşük fiyatlar. İnsanlar yüksekleri alamadığı için stoklar zor eriyor ama düşük kartların stoklar çok çabuk tükeniyor. İnş onlarda düşücek
  8. xMUK

Yurt Dışından Getirilecek Laptop'ın Garanti Geçerliliği

Yurt dışından alınan ürünleri TR garantisi olmaz diye biliyorum kardeşim. Garanti ile ilgili bir durum olunca yurt dışı tedarikçisi ile görüşüp onlara gönderim yapıyorsun diye biliyorum.
  9. xMUK

18 Yaş Altı Aşı Olabiliyor

Biliyorum söyleme sebepleri nabız ölçmek tabi sonunda illa resmileşecek diye düşünüyorum. Ben açıkçası ilk dozumu 2 hafta önce oldum yan etki görmedim ağrı bile olmadı vuran hemşire sağolsun eli çok hafifti orda da bir etki görmedim.
  10. xMUK

Yasaklanacak dendi ama dediğim gibi resmi bir durum yok. Bunu geçtim en ufak bir işe bile girmek isteseniz bunlar sorulacak dediğim gibi herkesin özgür seçime tabi ki hakkı var ama bunun sonu bu olacak.
  11. xMUK

Herkesin kendi hür iradesi ancak herkes aşı olmak zorunda bırakılacak bu bir gerçek yurt dışında bu tür olaylar başlamış bile yasalaşmamasına rağmen çoğu eğlence yeri yemek yeri veya bu tip yerler aşı olmayanları içeri almıyorlar. Ülkemizde de yakın zamanda bu tür şeylerin olacağını düşünüyorum...
  12. xMUK

PS+ kargo eve gelir mi?

Ürünün açıklamasında yazar mail olarak yazmıyorsa kargo olarak gelebilir.
  13. xMUK

Gigabyte Aorus 15G-XC modeli 2. El ne kadar eder?

Attım mesaj olarak kardeşim
  14. Logitech G Pro Wireles Mouse (Garantili - Faturalı - Kutusunda) Tertemiz Az Kullanılmış

Logitech G Pro Wireles Mouse (Garantili - Faturalı - Kutusunda) Tertemiz Az Kullanılmış

Ürünüm tertemiz ve sorunsuzdur ekim ayında alınmış olup sadece 1 ay kullanılmıştır, şuanda aktif olarak kullanılmamaktadır.Kutusu faturası ve garantisi mevcuttur.Sıfırdan farksız olup en ufak deforme veya çalışmama söz konusu değildir.Kutu içeriği tamdır eksiksizdir ekstra tuş takımı, kablo...
  15. xMUK

Hepsiburada ürün nasıl garantiye gönderilir?

Bunu en kısa müşteri hizmetlerini arayarak çözebilirsin. Onlar sana ya onlara göndermen için sipariş numarası oluşturup atarlar yada o ürünü nerden aldıysan yani hepsiburada aracılığı ile hangi firmadan aldıysan oraya yönlendirirler her şekildede müşteri hizmetleri sana en doğru cevabı verecektir.
  16. xMUK

Lisansli Sporcu Olmanin Faydalari Nelerdir?

Kardeşim amatör şekilde lisansı olmanın bir faydası yok. Üniversite dediğin BESYO sanırım her okulun sınava girerken kendi koyduğu prosedürler vardır. Bazı okullar şu kadardır amatör lisanslı olmanı ek puan verir der bazıları profesyonel lisans ister bu okuldan okula değişir.Polis okulu olarak...
  17. xMUK

Kablosuz ağ kötü bir internet veriyor

Laptop wifi 6 desteği yoksa sanırım bu tür sıkıntılar oluyor veya modeminde wifi özelliğinde yüksek bantları desteklemiyorsa normal dostum.
  18. xMUK

Yardım Valorant düşük fps sorunu

Genel görüntü ayarlarında fps limitlerini açık kapalı yapma ayarları var oraya baktın mı kardeşim belki dikkatinden kaçmıştır. FPS ler bir tık düşük gibi geldi.
  19. xMUK

LGS TERCİHİNDE 1.SIRAYA İSTEMEDİĞİM LİSEYİ YAZDIM

85 puanlı lise kesin olur gözüyle bakmış olabilir o yüzden diğerleri ölü tercih olur demek istemiş olabilir.
  20. xMUK

GTX 1650+10100F VS 1050Tİ + R5 1600AF

Güncel olan 1650 olan iyidir.
Top Bottom