Arama sonuçları: *

1. KaptanMC

DUST II yi SEL BASTI

Hocam sizin Süre az bı en az 1.5K saat yapın Ki emin olun inada gerek yok muhtemelen fark etmemişsinizdir çünkü bu hileler ölümsüzlük veya fazladan can vs. Şeyler değil daha çok konumunuzu görme ve her atışın kafanıza gelmesi gibi şeyler Bu yüzden hile olduğu belli olmuyor ama en çok siz daha...
  2. KaptanMC

Pablo Escobar zamanında ailesini Türkiye'ye kaçırsaydı nasıl olurdu?

Muhtemelen Ekonomi baya artardı Ama Ülke silah ve uyuşturucu ticaretinin başı olabilirdi Bu yüzden bu yönden kötü etkilenebilirdi
  3. KaptanMC

🔥İndirim Vatan Bilgisayar Müthiş Final İndirimleri Geliyor

Hoc kb ama ülkede İQ'suz Marka bağımlısı İnsan çok özelliklede kızlar Aw iPhone 15'i var 16 Çıktığında almasalar ölcek gibiler aw oysaki tek fark 1-2 tuş ve gereksiz özellikler Gidip bankadan borç çekip iPhone'nun en son modelini alıyolar ya helede iPhone olmayanları dışlıyolar ya Harbi rezillik...
  4. KaptanMC

Halep'in Fethi mübarek olsun

Hocam şakamısınız cidden bunamı seviniyorsunuz10 Senedir savaş var ve alabildiğiniz toprak sadece 187km² Aw lan türkiyenin en küçük şehri yolava bile 800km² bunca asker 187Km² için şehit oldu ve buna seviniyormusun??? Cidden Ülkenin sonu Rezil Herekese geçmiş olsun bu gidişle 3 dünya savaşında...
  5. KaptanMC

🔥İndirim Vatan Bilgisayar Müthiş Final İndirimleri Geliyor

Hocam Malesef Sırf Roblox oynamak için Ailelerine 40-60K'lık PC aldıran bebeler veya "The Sims" vs. Oynamak için aynı şekilde 50-60K'lık PC alanlar ve Sırf ışıklı mışıklı diye 30-50K kötü PC'ye veren Bilinçsiz kullanıcılar yüzünden markaların gözü Doymuş Yani O indirimler helede Türkiyede...
  6. KaptanMC

Yardım Virüslü 2TB hard disk bilgisayara zarar verebilir mi?

Hocam öncelikle Size yanıt veren insanlar doğru söylüyor belli olmaz çünkü virüslerin Türüne ve çalışma prensiplerine bağlı yani Millete aksi cevap vermeyin düzgünce Konusun yada sormayın Şimdi gelelim sizin durumunuza -Şimdi içindeki basit bir virüs ise mesela Programı veya oyunu artık her...
  7. KaptanMC

Lisede veli isteği ile sınıfda kalabilir miyim

Bence Kalman Mantıksız Okur devam et böyle zaten sadece 2-3 AY geridesin yani bu seneyi geçtikten sonra yaz tatilinde konu eksikliğini tamamlayabilirsin +YKS'de zaten basarılı olursan sorun yok basarılı olamasanda 1 yıl tekrar hazırlık yapacağın için Konu eksikliğini tekrar sırasında tamamlarsın...
  8. KaptanMC

DUST II yi SEL BASTI

Hocam FPS boş verin Önemli Olan Aw hile korumasını düzeltmeleri eğer hileler Engellenirse ve güncelleme vs. Gelirse operasyon Falan Emin olun CS tekrar Anlık Oyuncu Rekorunu Kırar bu sefer 100K farkla falan değil Ortalama 500K-1.5 Milyon fark ile
  9. KaptanMC

Oyun tarihinin en güzel kadınını seçiyoruz !

Niye?? Yeni Bir karakter mi geliyor?🤔 Ben Şahsen eski karakterleri geçecek kadar güzel yeni bir karakter geleceğini sanmıyorum😁 1732789606 Hocam Ya crii ye aşıksınız Yada Körsünüz diye yorumladım
  10. KaptanMC

Oyun tarihinin en güzel kadınını seçiyoruz !

Hocam bence listeniz eksik ve olmaması gereken karakterler var Not İlk 3⬇️ -2B -Crii veya Lahn -Tomb Raider (Eminim çoğu kişinin de ilk 3'ü böyledir) -2B (NieR:Automata) -Lahn (Black desert Online) -Crii (The witcher) -Triss Merigold (The witcher) -Ada Wong (Resident evill) Kb ama...
  11. KaptanMC

2K 27 İNÇ MONİTÖR Önerisi Bütçe 7bin

Hocam bu 165HZ ama tabi Dell monitörlerde güzel ve kalitelidir ama Bence Lenovo Legion R27QE daha iyi olur gibi ve visa kart 500TL indirim ve SEPETTE100 kodu ile 100TL indirim ile 6.5K'ya geliyor ve 180hz daha iyi bence
  12. KaptanMC

Albino kızlardan hoşlanıyorum normal mi ?

Hocam renkler ve zevkler tartışılmaz ama yanlış anlamayın Albino güzel bir kız sadece animelerde vardır gerçek hayatta görmedim Google bile "Albino beauty girls" yazıp fotolora bakınca Aİ dısında nerdeyse yok güzel kız Hapları azaltın tavsiyem -Bu arada bende anime kızları ve sanırsam ata...
  13. KaptanMC

Nasıl En Hızlı Kilo Veririm

Hocam Siz Kilolu bir arkadaşa Benziyorsunuz Nasıl Kilo Alabilirim?? Boyum 1.70 kilo 53-55 falan Not: Gün boyunca sandalyede oturmak hiç hareket etmemek LOL,CS oynamak Kod yazmak vs. ve Yemek yemem işe yaramıyor
  14. KaptanMC

Yine Gümrük Fiyatları Düşürülüyor Düşünceni Paylaş

Hocam O oyları verenler Emekli olan evinde yan gelip yatan yada bilinçsiz vatandaşlardan ve O parti'den fayda gören (yasa dışı fayda) ve O parti bakan millet vekili vs. Gibi üyeleri ve onların Yakınları ve Almanya'da Yaşayan ve diğerlerinin oraya gelmesini istemeyen Türkler zaten (Almanya'da...
  15. KaptanMC

Dizilere program durdurma cezası geldi

Ne saçma liste bakın kesinlikle yasaklanması gereken Diziler var ama nasıl olurda gidip en Suçsuzlarına kesiyolar bunu belli değil Mesela bunlar yerine Kızılcık Şerbeti,Kızıl Goncalar,Yalı Çapkını vs. Gibi yanlış Aile yapılarına özendiren özelliklede çocuklara yanlış örnek olan diziler varken...
  16. KaptanMC

Çünkü kimse ses çıkarmıyor 1-2 kişi çıkıyor diğer insanları'da toplamak için sonra onlarıda hapse atıyorlar ve kimse ses etmiyor bu sefer de herkes Ses etmeye korkuyor Eğer ses etse Parti martı kalmaz Ortada Gidin Avrupa'ya vs. Sadece 3-5 kişi öldü diye hatta Amerika'da 0.50cent Zam geldi diye...
  17. KaptanMC

Veremezsiniz ki temu izin vermiyor o fiyata
  18. KaptanMC

Uyku açmak için ne yapınılabilir?

Kıl Bayılmış hocam??? Kahve çekirdeği olur mu bilmiyorum benim bildiğim o aldığımız paketteki toz olanlar oluyor Uzak doğu asya'da yani Japonya/Kore gibi bölgelerde eğitim vs. Konusunda Aile baskısı çok yoğun olduğu için Ders çalışan O zeki tayfa Bunu yapıyor diye biliyorum Yani sorun olmaz...
  19. KaptanMC

Hocam Sizlere Mealini söyliyeyim "Aw Aç köpekleri siz kim oluyorsunuz'da Yurt dışından mal alıyorsunuz bizlere para kazandırmadan bir şey almanız yasak anca başını alırsınız" diyorlar (ben böyle Yorumladım)
  20. KaptanMC

🔥İndirim Ryzen 5 5600 + Rx 7600 sistem 16999TL

Hocam sadece Bankkart'da mı geçerli O 2.500TL indirim??? Şöyle 31K'ya 7500F/RTX 4070 gelse -2.500TL= 28.500TL (İnşallah) (ama bankkart'ım yok 😂)
Top Bottom