Neler Yeni

Nasıl En Hızlı Kilo Veririm

Boyum 178 Kilo 88 Nasıl En Hızlı Kilo Veririm Evde Dambıl Var Bide Bisikletim Var Su Diyeti önerir misiniz?

KaptanMC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
602
İsim
Mehmetcan İvrendi
Boyum 178 Kilo 88 Nasıl En Hızlı Kilo Veririm Evde Dambıl Var Bide Bisikletim Var Su Diyeti önerir misiniz?
Hocam Siz Kilolu bir arkadaşa Benziyorsunuz Nasıl Kilo Alabilirim??
Boyum 1.70 kilo 53-55 falan

Not: Gün boyunca sandalyede oturmak hiç hareket etmemek LOL,CS oynamak Kod yazmak vs. ve Yemek yemem işe yaramıyor

• Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam Siz Kilolu bir arkadaşa Benziyorsunuz Nasıl Kilo Alabilirim??
Boyum 1.70 kilo 53-55 falan

Not: Gün boyunca sandalyede oturmak hiç hareket etmemek LOL,CS oynamak Kod yazmak vs. ve Yemek yemem işe yaramıyor
Reis O Gen Meselesi Ben Yiyorum Kilo Alıyorum Ama Ben Hareket Etmiyorum Doktora Gidin

TyShame

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
661
İsim
Halil
İlgilendiği Kategoriler
Tarih, Felsefe, Mobil Bilgisayarlar, Oyunlar
Hayatından şekeri uzaklaştır ekmeği azalt mesela diğer şeyleri azalt patates bile şeker şekeri uzaklaştırdığında doğuştan karbonhidratı da uzaklaştırmış oluyorsun uzaklaştır diyorum tamamen kes demiyorum. Yağı abartma karbonhidrattan uzaklaştıkça yağdan da uzaklaşacaksın zaten. Protein ağırlıklı bir beslenmen olsun ve hareket etmeye çalış birden fazla kas grubu çalıştıran hareket yap bununda faydası cidden büyük hareketten kasıt sadece çıkıp koşmak değil.

• Konu Sahibi Konu Sahibi
Hayatından şekeri uzaklaştır ekmeği azalt mesela diğer şeyleri azalt patates bile şeker şekeri uzaklaştırdığında doğuştan karbonhidratı da uzaklaştırmış oluyorsun uzaklaştır diyorum tamamen kes demiyorum. Yağı abartma karbonhidrattan uzaklaştıkça yağdan da uzaklaşacaksın zaten. Protein ağırlıklı bir beslenmen olsun ve hareket etmeye çalış birden fazla kas grubu çalıştıran hareket yap bununda faydası cidden büyük hareketten kasıt sadece çıkıp koşmak değil.
Sağol

wruno

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Onur Dogan
su diyeti kadar sacma bisey yok heleki senin gibi aşırı kilosu olmayan biri için. saglıgın icin kilo vermeye calısıp bunu saglıksız yapmak ne kadar mantıklı? kalori hesaplama siteleri var oradan kendine uygun şıkları seçerek kendine bi günlük kalori hedefi belirle ve 1-2 hafta kalori sayarak uygula. duruma göre 100/200 kalori arttırıp azaltırsın.

Dahası  
Reaksiyon skoru
69
İsim
alperen selamoğlu
Instagram
selamogllu
dostum hemen hemen aynıyız boy kilo olarak en başta kendine belirli hedef kat 3-5 kilo olarak,Şekerden,atıştırmalık,hamur işi ürünlerden uzaklaş yani çok acıkınca bir gofret yemek yerine daha sağlıklı bir şeyler yemeye bak.İlla zararlı yiyecekler yiyeceğin zaman olacak onda da dozajı çok kaçırmamaya bak.Bol su iç ve sadece kilo vermek için bakma olaya sağlıklı bir vücut için kilo vermek istiyorum de ve yavaş yavaş her şey olur.
Su diyetine gelecek olursa benim de düşüncemde var ama olay diyet bittikten sonra çok daha sağlıklı yemek yemeye bakıyor

Merdonaldo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
311
İsim
Mert
1 öğün ye verirsin 1 saatde bisiklet sür kesin verirsin

aikeytia

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
177
İsim
anonim
1 biskuvş 500 kalori ve bir insan gunluk 2000 kalori almalı kilo vermek istiyorsan 1500 kalori civarı almalısın biskuvi yeme

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,020,755
Üyeler
161,747
Son üye
Skrks
Top Bottom