MufasaBoss
80+
Boyum 178 Kilo 88 Nasıl En Hızlı Kilo Veririm Evde Dambıl Var Bide Bisikletim Var Su Diyeti önerir misiniz?
Hocam Siz Kilolu bir arkadaşa Benziyorsunuz Nasıl Kilo Alabilirim??Boyum 178 Kilo 88 Nasıl En Hızlı Kilo Veririm Evde Dambıl Var Bide Bisikletim Var Su Diyeti önerir misiniz?
Reis O Gen Meselesi Ben Yiyorum Kilo Alıyorum Ama Ben Hareket Etmiyorum Doktora GidinHocam Siz Kilolu bir arkadaşa Benziyorsunuz Nasıl Kilo Alabilirim??
Boyum 1.70 kilo 53-55 falan
Not: Gün boyunca sandalyede oturmak hiç hareket etmemek LOL,CS oynamak Kod yazmak vs. ve Yemek yemem işe yaramıyor
Hayatından şekeri uzaklaştır ekmeği azalt mesela diğer şeyleri azalt patates bile şeker şekeri uzaklaştırdığında doğuştan karbonhidratı da uzaklaştırmış oluyorsun uzaklaştır diyorum tamamen kes demiyorum. Yağı abartma karbonhidrattan uzaklaştıkça yağdan da uzaklaşacaksın zaten. Protein ağırlıklı bir beslenmen olsun ve hareket etmeye çalış birden fazla kas grubu çalıştıran hareket yap bununda faydası cidden büyük hareketten kasıt sadece çıkıp koşmak değil.Boyum 178 Kilo 88 Nasıl En Hızlı Kilo Veririm Evde Dambıl Var Bide Bisikletim Var Su Diyeti önerir misiniz?
SağolHayatından şekeri uzaklaştır ekmeği azalt mesela diğer şeyleri azalt patates bile şeker şekeri uzaklaştırdığında doğuştan karbonhidratı da uzaklaştırmış oluyorsun uzaklaştır diyorum tamamen kes demiyorum. Yağı abartma karbonhidrattan uzaklaştıkça yağdan da uzaklaşacaksın zaten. Protein ağırlıklı bir beslenmen olsun ve hareket etmeye çalış birden fazla kas grubu çalıştıran hareket yap bununda faydası cidden büyük hareketten kasıt sadece çıkıp koşmak değil.
Dışkılıcam Sağolyemek yeme bol dışkıla
su diyeti kadar sacma bisey yok heleki senin gibi aşırı kilosu olmayan biri için. saglıgın icin kilo vermeye calısıp bunu saglıksız yapmak ne kadar mantıklı? kalori hesaplama siteleri var oradan kendine uygun şıkları seçerek kendine bi günlük kalori hedefi belirle ve 1-2 hafta kalori sayarak uygula. duruma göre 100/200 kalori arttırıp azaltırsın.Boyum 178 Kilo 88 Nasıl En Hızlı Kilo Veririm Evde Dambıl Var Bide Bisikletim Var Su Diyeti önerir misiniz?
o nasıl olcak aga negatif kalori falan diye geçen şeyleri yemesi gerekiyor gene mantar kabak falan olması lazım bide karnını bolca salata ile doldurmalı ayemek yerine belediyelerin diyetisyenleri de olmalı onu da araştırıp kan testiyle gidebilirsinyemek yeme bol dışkıla