Neler Yeni

DUST II yi SEL BASTI

MamiKK

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,646
İsim
Muhammed
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartı, AnaKart, İşlemci
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Sirius Blackw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,559
İsim
Patiayak
Discord
LAOZİN#0758
Valve deniyor bişeyler

KaptanMC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
547
İsim
Mehmetcan İvrendi
Valve oyunu düzelt önce bırak bu işleri, CS GO gibi stabil oyun istiyoruz 500 fps
Hocam FPS boş verin Önemli Olan Aw hile korumasını düzeltmeleri eğer hileler Engellenirse ve güncelleme vs. Gelirse operasyon Falan Emin olun CS tekrar Anlık Oyuncu Rekorunu Kırar bu sefer 100K farkla falan değil Ortalama 500K-1.5 Milyon fark ile

MamiKK

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,646
İsim
Muhammed
İlgilendiği Kategoriler
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam FPS boş verin Önemli Olan Aw hile korumasını düzeltmeleri eğer hileler Engellenirse ve güncelleme vs. Gelirse operasyon Falan Emin olun CS tekrar Anlık Oyuncu Rekorunu Kırar bu sefer 100K farkla falan değil Ortalama 500K-1.5 Milyon fark ile
Csgo tarihinde hileye denk gelmedim ama cs2 de çok kez yaşadığım için oynamayı bıraktım, total 300 saat csgo 150 saat cs2 var

KaptanMC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
547
İsim
Mehmetcan İvrendi
Csgo tarihinde hileye denk gelmedim ama cs2 de çok kez yaşadığım için oynamayı bıraktım, total 300 saat csgo 150 saat cs2 var
Hocam sizin Süre az bı en az 1.5K saat yapın Ki emin olun inada gerek yok muhtemelen fark etmemişsinizdir çünkü bu hileler ölümsüzlük veya fazladan can vs. Şeyler değil daha çok konumunuzu görme ve her atışın kafanıza gelmesi gibi şeyler Bu yüzden hile olduğu belli olmuyor ama en çok siz daha kafanızı çıkarır çıkarmaz size AK-47 ile tek atan Kişiler mesela aw CS E-sporcuları bile bu kadar iyi vuruşu Kariyerinde 1-2 defa yapıyor bu adamlar her maç😁

Furkyyy

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
valve su valve'ini açtı sanırım.

MamiKK

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,646
İsim
Muhammed
İlgilendiği Kategoriler
Hocam sizin Süre az bı en az 1.5K saat yapın Ki emin olun inada gerek yok muhtemelen fark etmemişsinizdir çünkü bu hileler ölümsüzlük veya fazladan can vs. Şeyler değil daha çok konumunuzu görme ve her atışın kafanıza gelmesi gibi şeyler Bu yüzden hile olduğu belli olmuyor ama en çok siz daha kafanızı çıkarır çıkarmaz size AK-47 ile tek atan Kişiler mesela aw CS E-sporcuları bile bu kadar iyi vuruşu Kariyerinde 1-2 defa yapıyor bu adamlar her maç😁
He öyle şeyler yaşadım evet, eliyle koymuş gibi buluyodu adamlar

Top Bottom