Arama sonuçları: *

1. B1L0

🔥İndirim Xiaomi Mi Band 8, 799 TL

Sırf şu 40 lira kargo saçmalığı yüzünden trendyoldan alışveriş yapmıyorum. Trendyolpass falan da almam çünkü ayda yılda bir kullanıyorum.
  2. B1L0

Rehber AULA F75 South (Güney) Facing ve North (Kuzey) Facing Farkı

Lakin ışıklandırmaları açtığınızda klavyeyi sizin gördüğünüz açıdan güney olanlar çok daha iyi aydınlatıyor. O yüzden ben south olana takıp onlarla devam edeceğim gibi. Çok olmasa da harfleri zaten gösteriyor south da.
  3. B1L0

Yok hocam perspektiften dolayı öyle galiba, eşitler. Keycaps değişilmeyecek ise bence de tartışmaya gerek yok, aman aman bir farkları yok.
  4. B1L0

İnceleme 🔥 Aula F75 İnceleme 🔥

Kutu ikisinde de siyah, versiyon 2 olan güneyde dışında ek olarak bir tane de karton kutu var. South north farkı için konu açtım ora bakabilir merak eden. https://forum.donanimarsivi.com/konu/aula-f75-south-guney-facing-ve-north-kuzey-facing-farki.1035945/
  5. B1L0

Gündüz ışığında karakterin parlaklığına çok da gerek yok ya :D
  6. B1L0

Hocam tam emin değilim yanlış yönlendirmek istemem ya, @freygasm biliyordur büyük ihtimalle. Konuyu da görmüş olur :) 1732988548 Genellikle ben de ışıkları kapalı kullanırım, puding merakım vardı ucuz olunca onu gidereyim diye aldım. Almışken de herkes soruyordu elimde iki türlüsünden de varken...
  7. B1L0

❌İndirim Bitti! AULA F75 MEKANİK KLAVYE TEMU 920-950TL

https://forum.donanimarsivi.com/konu/aula-f75-south-guney-facing-ve-north-kuzey-facing-farki.1035945/
  8. B1L0

Konunun sonuna ekliyorum hemen kullandığımı.
  9. B1L0

Hocam fotoğraftan dolayı öyle olabilir, üstten çok bi farkları yok ama kuzey biraz daha iyi gibi. Kuzeyin iyi olduğu açıdan da kaç kişi bakar zaten muamma.
  10. B1L0

Düzelttim teşekkürler, sağ güney. Işık aşağıda olduğu için daha çok vuruyor bize doğru.
  11. B1L0

Bence alınabilir, çok bir para değil, stok halde ışık konusu sıkıntı gibi. Resimleri ayarlamıştım yan yana olacak şekilde ama kaymış kusura bakmayın.
  12. B1L0

Merhaba arkadaşlar, bugün sizlere yerli ve milli klavyemiz haline gelen Aula F75'in herkesin merak ettiği south-north facing farkını göstermeye çalışacağım. Öncelikle ilk rehber, bilgilendirme, inceleme tarzı konum olduğu için hatalar olabilir, şimdiden affola. Ayrıca kamera ve çekim...
  13. B1L0

Işık için konu açacağım, ses olarak fark yok desem yeridir.
  14. B1L0

Keycaps sök tak yoruyor adamı, foto çekmeyi de beceremiyom zaten deli oldum, south north farkı konusu biraz zaman alacak gibi :D
  15. B1L0

Valla arkadaşa siyah aulayı hediye ederken aklıma sen geldin :D nt
  16. B1L0

Konu açmayı düşünüyorum, merak eden var baya. Üşenmezsem tabi :)
  17. B1L0

Hayırlı olsun, güney olanda ışıklandırma switchin alt kısmında. Keycapsi söküp bakabilirsiniz. 2 switchli olan ve ayrı karton kutuda gelenler güney. 1732975375 Hocam sizinki kuzey gibi, doğru mu
  18. B1L0

Magee puding, temudan.
Top Bottom