Neler Yeni

Rehber AULA F75 South (Güney) Facing ve North (Kuzey) Facing Farkı

B1L0

Hayırlı forumlar
Moderatör
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,901
İsim
bilo
İlgilendiği Kategoriler
Her şeyden ufak ufak

B1L0

Hayırlı forumlar
Moderatör
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,901
İsim
bilo
İlgilendiği Kategoriler
Her şeyden ufak ufak

boeasy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
575
İsim
Batuhan
Pudding keycapsin olayı harflerin şeffaf olması, ışık alması ve güzel gözükmesi. Ama gördüğüm kadarıyla kuzeyde harfler daha belirgin ve daha güzel duruyor. Güneyde harfler yeteri kadar ışık almıyor. Gölgeli bir görüntü çıkıyor. Pudding keycapsin altındaki kısımdan fazla ışık çıkıyor. Biraz göz yorucu ve keycaps kullanımı açısından verimli olmuyor. Kuzey klavyeye sahip olsam keycaps kullanırdım ama güney için gereksiz görüyorum. Sırf bu yüzden aldığım keycapsin kutusunu açmadım. Satıyorum. İki klavye aldım ikiside şansıma güney geldi.

B1L0

Hayırlı forumlar
Moderatör
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,901
İsim
bilo
İlgilendiği Kategoriler
Her şeyden ufak ufak
Pudding keycapsin olayı harflerin şeffaf olması, ışık alması ve güzel gözükmesi. Ama gördüğüm kadarıyla kuzeyde harfler daha belirgin ve daha güzel duruyor. Güneyde harfler yeteri kadar ışık almıyor. Gölgeli bir görüntü çıkıyor. Pudding keycapsin altındaki kısımdan fazla ışık çıkıyor. Biraz göz yorucu ve keycaps kullanımı açısından verimli olmuyor. Kuzey klavyeye sahip olsam keycaps kullanırdım ama güney için gereksiz görüyorum. Sırf bu yüzden aldığım keycapsin kutusunu açmadım. İki klavye aldım ikiside güney geldi.
Lakin ışıklandırmaları açtığınızda klavyeyi sizin gördüğünüz açıdan güney olanlar çok daha iyi aydınlatıyor. O yüzden ben south olana takıp onlarla devam edeceğim gibi. Çok olmasa da harfleri zaten gösteriyor south da.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,020,753
Üyeler
161,746
Son üye
Metekral123
Top Bottom