Neler Yeni

Aula F75 hem south facing hem de north facing olarak geldi.

umutatwss

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
250
İsim
umut
Bende 2 kere razer açtım çok bilgim yok keyfine açmıştım sonra salladım çöpe o yüzden pek bişe diyemem

Switchleir sök çıkar yap click yaptığın plastikleri çıkar ufak yağ koklat felan belki bir ihtimal

Ama sen 3ündede var diyorsan sanmam düzelceğini yoksa ajazz kendi düzeltirdi
hocam videolara baktım da videodaki rattle sorunları gibi değil onlarda çok garip bir ses çıkıyor mouseu masaya hafif vurduruyorlar falan bende öyle sesler yok bende sadece örneğin sol click butonuna 2 parmağımı en dibine koyup sırayla bastırınca biraz fazla sola veya sağa yatıyor videoda örnek bulamadım ama videolarda bazıları lube ile bazıları da bant ile çözmüş başka bir durumu switch değişsem olur mu peki ? bu switchler zaten biraz fazla sesli böyle daha yumuşak sese sahip olan bir switch olsa çok güzel olurdu

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,156
İsim
Diyarhan
Benimde böyle ışıklar belli tuşlarda çakışıyor hoş bir görüntü olmuyor.

sontrcik

80+
hocam videolara baktım da videodaki rattle sorunları gibi değil onlarda çok garip bir ses çıkıyor mouseu masaya hafif vurduruyorlar falan bende öyle sesler yok bende sadece örneğin sol click butonuna 2 parmağımı en dibine koyup sırayla bastırınca biraz fazla sola veya sağa yatıyor videoda örnek bulamadım ama videolarda bazıları lube ile bazıları da bant ile çözmüş başka bir durumu switch değişsem olur mu peki ? bu switchler zaten biraz fazla sesli böyle daha yumuşak sese sahip olan bir switch olsa çok güzel olurdu
Sen ses çıkarıyor diyince button rattle dedimde ben, bendede ondan var masaya vurunuca titreşimli ses çıkıyor ve sağ sol yapınca gıcırdama var bende sağ sola yatma gibi bi sorun yok sanki
Switch değişsen olurmu bilemiyorum dene 2 tane switch 100 150tl arası bişe zaten
Deneyeceksen banada haber ver bende yaparım olursa 🙂

Switchler wraitte ucuz bi bak oraya
Ama switch almadan önce içini aç bak belki direk halledersin

umutatwss

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
250
İsim
umut
Sen ses çıkarıyor diyince button rattle dedimde ben, bendede ondan var masaya vurunuca titreşimli ses çıkıyor ve sağ sol yapınca gıcırdama var bende sağ sola yatma gibi bi sorun yok sanki
Switch değişsen olurmu bilemiyorum dene 2 tane switch 100 150tl arası bişe zaten
Deneyeceksen banada haber ver bende yaparım olursa 🙂

Switchler wraitte ucuz bi bak oraya
Ama switch almadan önce içini aç bak belki direk halledersin
deneyeceğim hocam temudan dot skatez aldım onu bekliyorum. Sağ sola yatma derken hocam mesela 2 parmak üstündeyken sağ taraftan bastırınca sadece sağ taraf en alta kadar ulaşıyor sol taraf havada kalıyor ve bu olay olurken de ses çıkarıyor gıcırdama sesi gibi. 1 clickte 2 parmak kullanmayacağım için benim için sorun değil ama switch değişmeyi deneyeceğim sanırım. Switch değişirken lehimlemek gerekiyor diye biliyorum aletler başka yerde kaldı onu da eve getirmem gerekiyor :D denersem haber veririm hocam bu arada masaya vurunca da ses geliyormuş ama o ses tüm mouselarda olmuyor mu hocam ? şimdi v3 proda denedim onda da var sanki böyle ince titreşim sesi gibi bir ses.

sontrcik

80+
deneyeceğim hocam temudan dot skatez aldım onu bekliyorum. Sağ sola yatma derken hocam mesela 2 parmak üstündeyken sağ taraftan bastırınca sadece sağ taraf en alta kadar ulaşıyor sol taraf havada kalıyor ve bu olay olurken de ses çıkarıyor gıcırdama sesi gibi. 1 clickte 2 parmak kullanmayacağım için benim için sorun değil ama switch değişmeyi deneyeceğim sanırım. Switch değişirken lehimlemek gerekiyor diye biliyorum aletler başka yerde kaldı onu da eve getirmem gerekiyor :D denersem haber veririm hocam bu arada masaya vurunca da ses geliyormuş ama o ses tüm mouselarda olmuyor mu hocam ? şimdi v3 proda denedim onda da var sanki böyle ince titreşim sesi gibi bir ses.
Yok ajazz proda o titreşim yok lamzu thorndada yok apexde var clicklere parmaklarını koyup vurunca gidiyor o ses çokda sıkıntı değil ama

umutatwss

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
250
İsim
umut
Yok ajazz proda o titreşim yok lamzu thorndada yok apexde var clicklere parmaklarını koyup vurunca gidiyor o ses çokda sıkıntı değil ama
hocam o zaman ben bugüne kadar aldığım tüm mouselarda olan bir ses :D benim şansıma artık proda da oluyormuş o ses clicklere basılı tutarak vurunca ses gelmedi gerçekten

enesskooc

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,700
İsim
Enes Koç
Bazılarına da 4 ya da 2 geldi. Bu north facinglere v1 south facinglere v2 dersek bence ilk erkenden verilen siparişler v1 gönderildi sonra onların stokları bitti, v2 göndermeye başladılar. V2 olam bence daha iyi. Kutudan 2 switch çıkması kötü ama nort facingi bazı keycapslere uymadığı için - sayıyorduk bununla da o eksi kalktı.
Aynen v2 çin sürüm dost 😅

mershadow

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
mershadow
ikisi arasında bir fark göremedim. Bu arada southface keycapsler kötü değil ayrı bi havası var.
noyxulxfnzb61.jpg

enesskooc

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,700
İsim
Enes Koç

Xalionis

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Can

Oguz...

80+ Bronze
Vallaha 1 adet klavye yetiyor pek fazlasına gerek duymadım .içim gitmiyor değilde koyacak yer yok masam bile yok 😭. Puding aldık uydu yeter.

Son düzenleme:
Top Bottom