Neler Yeni

Aula F75 hem south facing hem de north facing olarak geldi.

LeviathanSS

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
392
İsim
Arnold Ciwardagexer
Bakalım dün yeni siyah almıştım eğer o da güney gelirse sonradan satışa koymuşlar demektir. Bu arada bana dış karton kutusu gelmedi.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bir de size gelen klavyede bt 2.4 wired geçiş yapılan kısım ingilizce mi yoksa çince mi? Benim komple kutu dahil ingilizce.
onların yanında çince yazılar da var.

sontrcik

80+
hatta hocam bu testin adı nedir bilmiyorum ama 2 parmağınızı sol ya da sağ click üzerine koyun bir sol bir sağ bastırın apex, proya göre daha fazla sallanırken seste çıkarıyor ama pro modelinde nerdeyse tık yok ses hiç yok benim için sorun değil ama bu olayın adı nedir hocam siz biliyor musunuz @freygasm ?
Button ratle

LeviathanSS

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
392
İsim
Arnold Ciwardagexer
Bende yok işte. Kutuda da çince yazı yoktu.
Şimdi farkettim ilk gelende yazılar full ingilizce.

Sanırsam ellerinde Avrupa'ya sundukları ürünlerin stokları bitti. Çünkü hem siyahı hem de beyazı kontrol ettim ikisinde de ingilizce yazıyordu. Youtube incelemelerinde de ingilizce yazıyordu.

Son düzenleme:

sontrcik

80+
Adamlar azcık bi klavye satıp reklam yapmayımı amaçladılar bilmiyorum markayı ülkeye sokmak istediler. Baktılar ulan az karla olsa bile takır takır satılınca adamlar sevdi galiba seri üretime geçmiş olabilirler 9 bin klavye üretmek kolay değil

Funypuf

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Emir Aydın
Şimdi farkettim ilk gelende yazılar full ingilizce.

Sanırsam ellerinde Avrupa'ya sundukları ürünlerin stokları bitti. Çünkü hem siyahı hem de beyazı kontrol ettim ikisinde de ingilizce yazıyordu. Youtube incelemelerinde de ingilizce yazıyordu.
hocam doğrudur ama siyah olanlar halen kuzey geliyor siyah alıp güney gelen varsa bilgi versin

umutatwss

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
250
İsim
umut
Adamlar azcık bi klavye satıp reklam yapmayımı amaçladılar bilmiyorum markayı ülkeye sokmak istediler. Baktılar ulan az karla olsa bile takır takır satılınca adamlar sevdi galiba seri üretime geçmiş olabilirler 9 bin klavye üretmek kolay değil
harbiden hocam 10 bine kadar dayanmış satışlar. Bu reklamı geçti bence 1000 2000 olsa neyse de 10000 nedir yahu :D dediğiniz olabilir

aklımda şöyle bir proje var aslında apexin kartı alıp proya taksam olur mu acaba ? yeni model apex pro

sontrcik

80+
harbiden hocam 10 bine kadar dayanmış satışlar. Bu reklamı geçti bence 1000 2000 olsa neyse de 10000 nedir yahu :D dediğiniz olabilir
Ulan ne güzel al sat yapcaktım bozdular 😃
Neyse bi yerime sokacam artık stokda bitmiyor aw
Neyse türk halkı faydalansın 🙂

aklımda şöyle bir proje var aslında apexin kartı alıp proya taksam olur mu acaba ? yeni model apex pro
İçini açsan düzeltebilirsin belki ben uğraşmayacam ilerde satarım belki yedek skatezi kalsın içinde
Bu rattle mavide var sadece öyle diyorlar

umutatwss

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
250
İsim
umut
ben de başta 1 tane aldım her bu konuyla ilgili bir şey okuduğumda tekrar alasım geliyor 4 oldu şimdiden :D bir şey olmaz hocam bence al sat için yapacaksanız yakın zaman içerisinde satış durursa zamanla fiyatı artar diye düşünüyorum şu an satılması zor da 3 4 ay sonra işler değişebilir bence. En kötü parçaları kullanılır

İçini açsan düzeltebilirsin belki ben uğraşmayacam ilerde satarım belki yedek skatezi kalsın içinde
Bu rattle mavide var sadece öyle diyorlar
hocam elimde mavi pembe siyah var ve dediğim şekilde hepsine yapınca hepsinde de sallanma oldu. Pro modelde olmadı sadece. hatta siyah olan model gacır gucur ediyor clicke bastırınca. içini açıp nasıl düzeltebilirim ki hocam

EmreE38

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
EmreE
Kuzeymi daha iyi güneymi

sontrcik

80+
ben de başta 1 tane aldım her bu konuyla ilgili bir şey okuduğumda tekrar alasım geliyor 4 oldu şimdiden :D bir şey olmaz hocam bence al sat için yapacaksanız yakın zaman içerisinde satış durursa zamanla fiyatı artar diye düşünüyorum şu an satılması zor da 3 4 ay sonra işler değişebilir bence. En kötü parçaları kullanılır

hocam elimde mavi pembe siyah var ve dediğim şekilde hepsine yapınca hepsinde de sallanma oldu. Pro modelde olmadı sadece. hatta siyah olan model gacır gucur ediyor clicke bastırınca. içini açıp nasıl düzeltebilirim ki hocam
Bende 2 kere razer açtım çok bilgim yok keyfine açmıştım sonra salladım çöpe o yüzden pek bişe diyemem

Switchleir sök çıkar yap click yaptığın plastikleri çıkar ufak yağ koklat felan belki bir ihtimal

Ama sen 3ündede var diyorsan sanmam düzelceğini yoksa ajazz kendi düzeltirdi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,580
Üyeler
160,857
Son üye
medieef
Top Bottom