Neler Yeni

Aula F75 hem south facing hem de north facing olarak geldi.

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Hafif soluk gözükür muhtemelen:'
Her türlü south facing daha iyi değil mi? Biz aynı parayı veriyoruz farklı şeyi elde ediyoruz çok saçma. Muhtemelen siyahını denemek yerine south facing için şansımı deniyeceğim bir beyaz daha alacağım. Sistem siyah olmasa siyahı olasılık bile saymazdım lacivertimsi bir şey kötü duruyor

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,871
İsim
yusuf ecer
Her türlü south facing daha iyi değil mi? Biz aynı parayı veriyoruz farklı şeyi elde ediyoruz çok saçma. Muhtemelen siyahını denemek yerine south facing için şansımı deniyeceğim bir beyaz daha alacağım. Sistem siyah olmasa siyahı olasılık bile saymazdım lacivertimsi bir şey kötü duruyor
Mng ile gelirse southfacing heralde xd arasla gelen herkeste north facing gelmiş bizde.

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,871
İsim
yusuf ecer
hocam benim 2. aldığım siyah olan ptt ile gelecek onun hangi model olur :D
PTT getiriyorsa rgb bile bekleme o.O2 Ptt fena iyi, kargonu unutuyosun sana sürpriz yapıyo bi kaç hafta sonra :cool:

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1

umutatwss

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
250
İsim
umut
PTT getiriyorsa rgb bile bekleme o.O2 Ptt fena iyi, kargonu unutuyosun sana sürpriz yapıyo bi kaç hafta sonra :cool:
west ya da east facing led de olabilir hocam :D Aslında teknik olarak ptt kargoda çalışan akrabam var hep o getiriyor ve hızlı da getiriyor. Evin 3 4 sokak altında da ptt merkezi var bir tık şanslı olabilirim bu yüzden ama hiç yurtdışından ptt ile gelmemişti bu sefer gerçek pttyi göreceğiz sanırım :cool::cool:

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,871
İsim
yusuf ecer
Sipariş edip hangisiyle geliyorsa ona göre iptal mi etsem
benim arasla gelen south çıktı ama siyah renk
Ortalamayı alıp sonuca varalım :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

west ya da east facing led de olabilir hocam :D Aslında teknik olarak ptt kargoda çalışan akrabam var hep o getiriyor ve hızlı da getiriyor. Evin 3 4 sokak altında da ptt merkezi var bir tık şanslı olabilirim bu yüzden ama hiç yurtdışından ptt ile gelmemişti bu sefer gerçek pttyi göreceğiz sanırım :cool::cool:
Corsairin TR'ye rması varken çok ürün gönderdim genelde 7günde ürün corsaire gidip bana teslim ediliyordu dhl ve upste. Bir kere sadece ptt ile göndermek zorunda kaldım 42gün falan bekledim bayılcak gibi oldum :D

umutatwss

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
250
İsim
umut
Ortalamayı alıp sonuca varalım :D

Corsairin TR'ye rması varken çok ürün gönderdim genelde 7günde ürün corsaire gidip bana teslim ediliyordu dhl ve upste. Bir kere sadece ptt ile göndermek zorunda kaldım 42gün falan bekledim bayılcak gibi oldum :D
hocam 42 gün nedir o.O2o.O2o.O2 (emojiler çok iyiymiş) umarım aynı sorunu yaşamam neyse hocam iyi yönden bakalım 1 ayı geçiyorsa paket hakkımdan yememiş olur bu ay :cool:

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
809
İsim
Hüseyin
Bakalım dün yeni siyah almıştım eğer o da güney gelirse sonradan satışa koymuşlar demektir. Bu arada bana dış karton kutusu gelmedi.

Bir de size gelen klavyede bt 2.4 wired geçiş yapılan kısım ingilizce mi yoksa çince mi? Benim komple kutu dahil ingilizce.

Top Bottom